剛剛分手既你,入黎傾下,大家互相扶持好無?(3)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好記得第三日我報左flying yoga,完全跟唔上,好撚挫敗,覺得自己好失敗,好記得一路走一路喊。
拎部電話出黎,好記得下意識想搵佢,但知佢已經唔想理我。

跟住我決定唔再報d令自己挫敗既野,去左報畫畫,果然好好多。不過都係果句,仍然忍唔住做咩都好想影佢睇。

但我過來人覺得,係有用,至少你生活有幾知鐘無諗佢,到而家分居第三個星期啦我已經好好多了
1隻手拍唔響既 我又要貼返個段野

條女把持唔住,貪新鮮感而放棄咁多年黎大家嘅堅持同努力。
個第三者就明知人地有男朋友都唔抽身保持返個距離,撬人牆腳。
呢啲唔光彩嘅開始係唔會長久。
我唔知啦等時間證明
你地拍咁耐 應該似老夫老妻mode
6年其實仲有冇愛情? 定得番感情
我都以為係 但事實係佢的確把持唔住
冇諗自己身份去見佢 專一既人唔難搵
但雙方都專一 原來係咁難搵
錯佢一定錯左嫁喇 但俾唔俾機會係我決定嘛
攬下你 好努力 加油
昇華去到屋企人咁親
但我地一直都話我地仲係熱戀期緊
直到隻狗出現 麻煩皇天擊殺
Diu呢到真係負能量集中區
有時都好想知拍咁耐拖係咩感覺,仲會唔會有心動既感覺
但負能量得黎拎到溫暖
真係唔想煩frd了 但又好需要講出黎
做多d未同佢做過既野!
治下標都好丫 雖然我幾個月後都係打回原型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞