痴撚線,馬鞍山商場比班差佬強爆入黎,保安阻都阻唔到

701 回覆
547 Like 18 Dislike
而班保安一定有利是
癡線成班癲狗
告唔入都煩死 保釋又要去報到 踢保又返唔到工/學
個樣登哂出黎 比紅底公司炒埋
濫捕冇成本 黑警正仆街
你覺得上左年紀嘅保安可以鬥得過班上晒gear嘅癲狗咩?
https://www.inmediahk.net/node/1045212
翻查地政總署資料,原來由恒基發展的新港城中心,商場二樓的天幕廣場竟然是一個佔地逾20,000平方呎的公共空間 。不過,根據政府的定義,該處並非分類為大家所熟悉的「公眾休憩空間」(Public Open Space),而是極為罕見的「公眾室內廣場」(Public Atrium)。目前,全港只有兩個私人發展擁有「公眾室內廣場」。除新港城中心外,另一個「公眾室內廣場」同樣位處馬鞍山,就是由長實發展,現由置富產業信託管理的馬鞍山廣場二樓天幕廣場,佔地約14,000平方呎。

有別於一般「公眾休憩空間」,「公眾室內廣場」的開放時間與商場運作時間直接掛鈎,按規定只須在商場營業時間開放。
推上twitter
入到去完全無目標見人跌低就捉
無人知你UP乜 你算吧啦
見到佢地盡哂力擋 好多保安都俾班癲狗推撞 保安好盡責了
Btw班癲狗衝入嚟勁似屍殺列車班喪屍
保安盡哂力,班狗正仆街
咩叫特登擺,係地契准許條件黎
新城市正正就係中庭係公共空間
自己睇啦
你問我新港城係咪我唔敢肯定,所以先要查
當然依家我覺得popo 唔跟程序多,但唔可以一口咬死唔係先
https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/magazine/article/20190717/2_682015_0/-%E6%96%B0%E5%9F%8E%E5%B8%82%E7%94%A8%E5%9C%B0%E5%A5%91%E5%81%9A-%E6%93%8B%E7%AE%AD%E7%89%8C-%E5%A4%9A%E5%80%8B%E5%95%86%E5%A0%B4%E6%9A%97%E8%97%8F%E5%85%AC%E5%85%B1%E7%A9%BA%E9%96%93-%E6%96%B0%E5%9C%B0%E6%94%BE%E7%94%9F-%E8%AD%A6%E5%AF%9F%E9%80%B2%E5%A0%B4
私人地方,保安明顯唔允許你入,都可以爆
聽日4點謝sir又點兜
支共佔中70周年,有請佢去北京,但佢同李嘉誠都冇去,當係未含啦!而家對班富豪唔可以太高要求架喇!
【107馬鞍山】22:36 馬鞍山警署外集結過百人,人數愈漸增加,已三度開咪叫在場人士離開,否則將會開槍,亦提醒警署對面的街坊緊閉窗戶。
pish
好啦 我收皮
班死差佬真係以為自己大哂
比天收啦dllm
推 表揚商場保安
er..er....er...冇資料起手
保安 盡哂勁
屌佢老母啦 我地要多謝返啲保安啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞