發夢夢到個電話號碼(2)

1001 回覆
117 Like 1 Dislike
點解咁耐仲未有機場人講果個係咩電話號碼架

都唔知嗰個係咪機場電話 之前有巴打問機場office同商鋪 話冇呢個no.
啱啱又有位既巴打話閘口都冇呢個no.
而且成件事最詭異既係 電話既另一邊一直都冇人去回應 剩係得d機械式咯咯聲同background noise e.g風聲,水聲,雀仔聲

成件事根本就單機mode。。。
而且成件事最詭異既係 電話既另一邊一直都冇人去回應 剩係得d機械式咯咯聲同background noise e.g風聲,水聲,雀仔聲

成件事根本就單機mode。。。

所以依家單純想知來源&用途
有冇人check下google map睇下機場有咩地方會聽到果d e.g. 風聲, 海浪聲
Live留名
其實會唔會發夢只係巧合

其實我唔係好信

我fd又真係咁講
佢又冇理由要吹水
如果唔係咁我都諗唔到來源

三下咯為一組,第一下最大力同大聲,之後3下愈來愈細,背景有機房嘅風扇聲或者飛機引擎聲,3下咯之後好似重loop一次

聽到好好心寒
live
暫時搵過個電話應該唔屬於禁區閘口
聽日搵埋其他aa設施電話表

你咁樣show 哂啲gate電話唔係咁好喎
申利 前機場撚

機口電話都唔係咩秘密 況且除咗番緊工果陣都冇咩需要打

當然係我做機果陣玩嘢我會屌柒佢 btw仲諗住放埋midfield電話添

sorry 唔放
其實本身原po個樓主去左邊
摩斯密碼
會唔會係啲收費電話引人長聽落去
暫時搵過個電話應該唔屬於禁區閘口
聽日搵埋其他aa設施電話表

你咁樣show 哂啲gate電話唔係咁好喎
申利 前機場撚

機口電話都唔係咩秘密 況且除咗番緊工果陣都冇咩需要打

當然係我做機果陣玩嘢我會屌柒佢 btw仲諗住放埋midfield電話添

巴打睇黎係機場d人,有冇野可以透露下

我諗起細個貪得意
成日打12個2,12個0,1234567890咁
有2次瀬咗野
通常襟到中途就會長響
但有次係好靜
對方好似好空曠既地方
聽到好遠處好似有人吵架
之後有把女人既尖叫聲
我即刻cut線
但唔識死再打
今年有人聽
個男人話,我姓「牛」,有乜野幫到你
嚇到我即刻cut線
從此唔敢再亂玩電話
我諗起細個貪得意
成日打12個2,12個0,1234567890咁
有2次瀬咗野
通常襟到中途就會長響
但有次係好靜
對方好似好空曠既地方
聽到好遠處好似有人吵架
之後有把女人既尖叫聲
我即刻cut線
但唔識死再打
有人聽
個男人話,我姓「牛」,有乜野幫到你
嚇到我即刻cut線
從此唔敢再亂玩電話

會唔會係風速機?大風小小就密啲無乜風就無咁密,測風機附近有雀有飛機唔出奇
個號碼可能只係打去可以聽即時既運作睇下有無壞
咁既天氣半夜無乜風清晨大風小小好吻合啲木魚聲既速度變化
利申斷鳩估
留名追到live
啱啱打去聽咗兩分鐘,個感覺好似一條管,一有木魚聲第一下之後就係風吹入去既聲,之後再一下木魚聲就係一個loop 咁
又有小小似一部唔知做乜既機一下撞擊之後撞到粒波圍住支管行一個圈返返去撞到啲野停低,之後再比野打出去行圈無限loop 咁
push
唔知大家點聽到風聲飛聲機
我聽左幾次覺得係一條長大約五秒既TRACK
全長就係背景沙聲同埋兩下篤,篤

篤左兩次之後會loop 返,所以第三下既篤係好夾硬,斷左一下咁
個range好近海關用緊批電話號碼
lm
lm
正皮比咁多位巴打咁努力搵答案
有樣嘢諗唔明,點解會發夢知道呢個電話,個男人仲要叫樓主fd打去搵佢,但係打去又冇人聽
好詭異
定係我諗多咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞