popo又一傑作 拉左個病戴口罩嘅救護!!同我推!!

264 回覆
937 Like 3 Dislike
稍為修改左啲字眼

「各位!有件事要報告吓俾大家知悉,__ __ 救護站一位隊員於昨晚日更收工後回家途中在元朗區被警方拘捕咗。暫時仲係拘留中,有說是因為警察查車時該隊員在車上帶口罩,各位小心

佢前日身體唔舒服1937 放工坐巴士帶住口罩,落咗巴士時冇除到口罩,突然防暴到場 20xx 將佢截停後拘捕佢。暫時律師 及家屬都未能與佢本人接觸

佢老總已經協助相關同事,紀錄低過程,可能會以公會名義向警方及保安局投訴,時間上暫時對同事係有利的

尋日比popo 捉左黎返公司,應該睇返啲佢既返工時間。局長放緊假都專登返黎處理

不過啲popo都無面比

局長叫個 同事問 popo拎number,popo唔比,話鳩我地阻差辦公 阻佢做野,之後有同事表達不滿

之後上左去訓房搜locker 咁岩7點幾 收工既人唔比上訓房 等佢地做完野先

老總 工會理事 會同處長傾 睇下點搞」

求大家聽日和勇合力三罷!
勿拆黨鐵!!全民被罷工!!
https://lih.kg/1633581

罷工係對個政權最撚有衝擊既抗爭手法,但三罷做左咁撚多次,都係得8.5成功,因為計劃左好撚耐,對香港人黎講,個個都只想被罷工,到呢個地步,你仲想做休息撚,而唔乘勝追擊?

三樣香港人應同樣憎恨既野:
政府、黑警、黨鐵

呢三樣先係主線
你個啲乜鳩紅藍店,我理撚得你幾時搞?
個啲要休息,冇問題,但咁撚樣都唔食住上,令到全港自動罷工,咁我真係代表我全力支持既香港政府多謝你為香港既經濟服務

唔撚係話和理非冇用,但勇和齊上齊落唔撚得?
惡撚到 而家真係想點就點
班畜生 打人 強姦 殺人 都做齊晒 差 打劫金鋪未做
已經打劫左你都唔知啦
尋日新聞咪有報有個人打劫掉左支glock 17
全民撳爆總行 atm 換美金保平安 銀行call loan 然後支爆
有d咁既事
Pish on99
黑警佢日日鬧事
推!
POPO無限大 推
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
死popo垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞