scirocco點睇?

162 回覆
4 Like 12 Dislike
2.0快好多 R再快好多
加多小小上R

孝子賢孫車
R53 換Scirocco 2.0 半年, 唯一問題係水泵夠期
後座坐人都舒服, 純粹係難上落

唯一係渣落感覺自己好闊好大份

2.0 同r版係同一款水泵 好快又要換
R53 換Scirocco 2.0 半年, 唯一問題係水泵夠期

R50 換 1.4 兩星期
我都有咁既感覺..
可能R50 53 車頭短身同窄D..
依家揸都未慣

渣得車多其實又唔覺得係問題既
七人車果D都係咁渣
只係乘客位比較可怕 特別係過大潭水塘

R50 換 1.4 兩星期
我都有咁既感覺..
可能R50 53 車頭短身同窄D..
依家揸都未慣

我都係r50
1.4同2.0油錢會唔會差好多

我吖叔以前架樹蛙

我吖叔以前架樹蛙

Giugiaro個設計好經典

00年C Coupe嘅設計比現今Scirocco更能掌握完祖的神髓

通常揸呢個款好多都忍唔住踩下佢..
我80市區20高速
$660油 依家行左一半多一格.
320km
7-8萬個d1.4係咪好伏

我80市區20高速
320km

我而家部mini入500蚊油都係行得二百幾

我80市區20高速
320km

巴打係咪無放hand brake 行車
1.4 著燈打爆行到 around 680
golf r大家又點睇?
從實用性質,表現同安全性再加埋價錢黎睇我覺得可以話係最好

Scirocco外型好啲
平時都係自己用車雙門都冇咩所謂
利申 冇女

其實scirocco真係幾型, 如果通常都係車兩個人既話, 唔怕兩門唔方便

不過好多時見到scirocco都係比D MK仔無品咁渣左穿右插, 所以形象受損, 多D有品司機渣會幫手整理返好個形象

mk5,mk6先多mk仔揸姐

mk7新d,佢地撚有錢咩

有$30-50萬佢地就唔會買VW啦

Golf真係一街都係
感覺上scirocco少好多

30萬好玩嘅車真係唔多
Btw, Renault megane gt

仲有好多
Juke 1.2 DIG-T 大推

Clio RS, Mini Cooper MT, 208 GTi, Fiesta ST

Nissan Juke 真係一大sleeper

點解既?

難得合誠肯入棍
同級Compact SUV中唯一有棍
而實用性比上述對手高

雖然個樣唔太靚仔但車輕加改車潛力高,外國有人改到700匹去落場

咁swift好過

咁juke 又坐得舒服過swift

利申 冇女

其實scirocco真係幾型, 如果通常都係車兩個人既話, 唔怕兩門唔方便

不過好多時見到scirocco都係比D MK仔無品咁渣左穿右插, 所以形象受損, 多D有品司機渣會幫手整理返好個形象

Golf真係一街都係

30萬好玩嘅車真係唔多

仲有好多

Clio RS, Mini Cooper MT, 208 GTi, Fiesta ST

點解既?

難得合誠肯入棍
而實用性比上述對手高

雖然個樣唔太靚仔但車輕加改車潛力高,外國有人改到700匹去落場

咁swift好過

juke好柒

你唔可以話架車柒 你只可以話佢設計進取

利申 冇女

Golf真係一街都係

30萬好玩嘅車真係唔多

仲有好多

點解既?

難得合誠肯入棍
而實用性比上述對手高

咁swift好過

juke好柒

你唔可以話架車柒 你只可以話佢設計進取

都好進取下

唔進取點會令我地印象深刻
如果買1.4 scirocco 我會買swift

我80市區20高速
320km

巴打係咪無放hand brake 行車

680公里?
入幾升油

680公里?
入幾升油

47/8

680公里?
入幾升油

47/8

圍起唔使一蚊

680公里?
入幾升油

47/8

圍起唔使一蚊

Highway 多 重有油卡...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞