火箭球星Harden:對不起,我們愛中國!

489 回覆
37 Like 1642 Dislike
冷處理佢
唔好好似五毛咁洗人版

應該去另一邊 比美國人知道佢地言論自由正一步步被剝奪

NBA 火箭GM twitter事件要利用失去恐懼 做國際文宣

比美國知道共產黨正一步步剝奪佢地自由

If Hong Kong falls, the rest of the free world will be the next victims.
Political censorship is coming to Americans
Your freedom of speech is at risk
我都見
美國人自己主流都係支持民主同hong kong protest啦下話

呢個時候衝出黎柒
你等比全球屌 跟住攬住14億中國人玩落去啦
高質
正垃圾
咁先好 火箭依家比人屌到仆街
為錢支那含撚

大家應該多謝佢
冇佢呢啲奶共撚助燃,點將香港革命話題燒到美國
rodman係不論打波定做人都係癲癲地搶fo個種
撐火箭,噓Harden
斷跟腱啦
抵佢同西書做隊友
美國nba 就係一堆奶共狗
以前幾鐘意jlin 一轉去打CBA就898啦
Stand with Morey
Stand with Money
燒佢波衫
I love China, but I hate the Communist Party of China. Period.
玩具狗真係冇骨氣
垃撚圾玩具撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞