二手樓地產代理有冇兼職做?

7 回覆
1 Like 0 Dislike
見出面請代理都係全職咁請
練好武功未?
要唔怕鬼喎
兼職? 你估做地產個更表可以俾你自己排到?
公司得, 你D客都唔得
全職都可以番到冇假放, D客最鍾意就係約你放假個D睇樓
你放假唔睇? 佢同第二個睇, 買埋.
就算唔同第二個睇,等埋你, 但你放假個日個市唔會就你, 最筍個D就會賣左
你番工個日仲有咩賣俾個客
全職要自己一手一腳做一單買賣都要學幾個月, 兼職要學幾耐我真係諗唔到
所以兼職只係留俾新樓team, 你既任務就只係扮樹/派傳單/打交
到埋枱sell客係唔會有你份, 最好唔好出聲
兼職? 你估做地產個更表可以俾你自己排到?
公司得, 你D客都唔得
全職都可以番到冇假放, D客最鍾意就係約你放假個D睇樓
你放假唔睇? 佢同第二個睇, 買埋.
就算唔同第二個睇,等埋你, 但你放假個日個市唔會就你, 最筍個D就會賣左
你番工個日仲有咩賣俾個客
全職要自己一手一腳做一單買賣都要學幾個月, 兼職要學幾耐我真係諗唔到
所以兼職只係留俾新樓team, 你既任務就只係扮樹/派傳單/打交
到埋枱sell客係唔會有你份, 最好唔好出聲

另外二手成交以我以前做紅色個間計, 係每日番工自己check電腦抄底
公司係唔會send個成交出嚟, 全部都係自己嚟
每日番幾個鐘我諗都update到個market既, 一星期番幾日就真係唔使諗
笑死 真係以為人哋啲錢咁易賺咩
利申勁憎地產狗

好撚憎起街邊果啲地產狗
上次起南昌站班友根本就起到開party咁
條路又窄
班友有幾個起到食煙臭到仆街
最過份係有條友玩水樽
大大力Fing左半枝水出嚟
附近啲人行過都要避開佢廢事畀佢淋中
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞