【偵探、長文】操縱連登風向既黑手 好可能係香港01

2058 回覆
3709 Like 34 Dislike
Push, HK01真係分化專家來, 時黃時藍.....

而家連登啲post真係好撚奇怪

之前有巴絲分析左其實共媒01開既支線page係好針對黃絲入面唔同類型既群體黎開既 務求全方位滲透
e.g. 01女生、01哲學、一物、隱形香港......
不過睇得耐左會發現某啲支線page文章質素好參差
例如01女生成日將鄰国content farm既文搬字過紙殘轉繁就算 周不時有啲轉錯既字 01哲學有啲文章係好有鄰国人寫文風格 用字好累贅
而01最陰毒個樣野就係平時吸左呢堆人去睇佢地新聞 一去到到關鍵位個陣就會維穩
統戰部下面一隻棋,打開資訊戰既
做到第一自然做到第二,至於第三唔洗講
垃圾01
Pish
幾合理 推
驚醒夢中人
我同各位都矇在鼓裡.....
推post到下星期
01今次要收皮了
哇 推
無撚有錯 早排又話831太子有人撞鬼
唔係唔信 但好似無必要吹到咁大風放到咁大
反而最重要宜家要行動post上返黎 手足同我一齊推
香港人,團結!

【心痛手足】我地要行落去,就唔可以俾恐懼支配。
https://lih.kg/1632450
push
佢地啲seo好癲 次次search keyword 永遠係佢地報導穩佔頭五位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞