自從緊急法出左,連登,前線完全失控

354 回覆
713 Like 357 Dislike
連登唔洗講,大家心照
好似今日咁,雖然話港島集中係on9 ,但問題係,今日係唔想有任何大戰衝突
琴日已經講左好多次,今日係和理非遊行,唔好塞路唔好攪政總唔好開戰
最後又點?
又塞路,又金鐘開p
最後又跟住劇本 清場 拉手足
連登又食住個勢屌人入港島做咩撚
係咪每次遊行都要開波,係咪每次都要塞路 set rb

講起set rb 就燥到仆街,九龍區都預左大戰
以前不嬲都係和理非行完,勇武先黎料
呢家呢?
仆你個街,遊行開始 就即刻同我set rb
唔好話有狗,個陣狗影都無隻,你咁set rb 完全將入面既人塞死
出面既人又入唔到,你又叫人出黎九龍 又塞爆人地唔比人入
知唔知幾多人行都未行? 由九龍塘落車 行去tst 已經比你塞爆哂路 行黎都哂9氣

我不嬲都尊重前線,我由6月撐前線 見有人屌前線我就屌返佢
但今次我真係睇唔落去 完全退化哂
以前既勇武手足絕對唔會咁

仲有影相,講到口臭
好撚多街坊見咁多人 都會影下相,不嬲都講左要禮貌提醒
唔係一黎就屌人老母 講打講殺 人地仲要有細路女 好似成班想殺撚左人地老母咁

仲有你地拆野呀 得個死人口罩,成堆cam 影撚哂,講左咁多人完全無人聽

再係咁,個運動就輸係呢度
今日成架巴士都係黑衫 好多家長都帶埋仔女黎 諗住撐大家 遊行
你塞撚左佢地係車到 勁多人燥到仆街
不如以後咪撚攪遊行啦
一黎就大戰好無呀
我過去都未見過 一開波遊行就set rb 痴撚線
又係你條分化撚 成日得閒出咁撚多垃圾post到底你有冇出過門口
[和理非再進化] 今次唔檢討前線, 檢下中後排和理非
https://lih.kg/1631006
屌你 望下你自己ac先啦
提點下 叫分化撚 咁以後勇武玩撚哂啦
「極重要」《三份英國外交及國會報告》:當代及後世香港抗爭者之啟示
https://lih.kg/1631132
今時今日仲覺得遊行係完全和理非,唔知話你on9定話你天真好
就算有不反對通知書D狗都照射架啦,何況今日?
上次929 D狗對住成班和理非係灣仔橋到鳩射添啦,又係手足搞事先?
今日個遊行本身係非法,開始時set定RB好合理,唔通見到狗先set?
9月開始基本上次次港島遊行交通都食晒屎架啦
成日講以前唔係咁,以前係咪講緊69, 616?
明知黨鐵無撚左,得返巴士可以入到黎
一開波set rb
你想d人點入? 你想d人點走?
根本勇武志在打,未行set rb ,其實和理非為何出來,大家協調下,但又管不到他們,仲有拍照是香港人習慣,好聲提人,一來就凶人
不分化,不篤灰,不割蓆
[警告] 呢幾張7.1既相仲有冇人記得
http://lih.kg/ejfeMT
唔撚比討論同提點?
惡撚過共產黨
推,連登已經陷入死局
我唔覺得呢個post係分化喎
不如話分化既各位
講下樓主將手足分成邊兩種?
你要提點前線ge 就好聲好氣d 啦話佢地失控無助事情發展? 不推文回覆算
屌你分化撚
又帶風狗
block

pull
遊行有用我即刻同勇武割蓆又點話
真係失曬控
你呢啲分化po 一地都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞