跟住做,港共政府兩星期後必定崩潰

188 回覆
588 Like 24 Dislike
連登越黎越多分化撚,我地維持到4個月就係不分化,不割蓆。大家要知道,以裝備計,真係冇可能打得贏黑警。當打陣地戰既時候,眾多手足留守都唔知做乜,又唔知幾時散好。

其實之前講就講18區,但實際上都知道人數真係未必做到18區。

我小小建議,快閃輪流5區[。當日或者前一日先係連登/fb公佈,等黑警完全調唔切人。
和理非就係準時集合,而勇武手足就遲15-30分鐘先去快閃裝修,噴野。
每條街最好剩係留15分鐘,做完野就即刻換衫。切忌戀戰
和理非就幫手睇水再加傘陣。
有黑警就即刻散水,切勿再打陣地戰。

5區分布建議可以港島一區,九龍一區,新界東一區,新界西一區。然後隨機再揀多一區。

例如抽到天水圍時,元朗,屯門,呢幾個比較接近既區,可以互相支援,又可以keep到一定人數同時手足散水時都更安全。

香港人,反抗。
推(1/100)
推(2/100)
推(3/100)
推(4/100)
推呀
[眾籌俾連登]開一個英文版面俾連登仔
【重開】[眾籌俾連登]開一個英文版面俾連登仔
https://lih.kg/1630849
https://lih.kg/1630201

現時連登急需亦好要一個英文台/或者係新既英文介面,全部台都有英文版咁。

主要用途係對外文宣用,如果個論壇冧左,外國人更加清楚lihkg被攻擊同香港自由被剝既嚴重性

twitter有lihkg,reddit開post
但始終都唔係lihkg開英文台

好處:
1.連登多左流覽量,廣告費多左
2.同上,每次被攻擊都睇到香港無自由,the world is watching
3.理論上少風向文宣,因為如果要落手帶風向,對家就要大學畢業既人,文宣戰立即少左散仔協會參戰,但香港市民最多就係呢一堆人。

大家如果見到既
幫手:
1.幫推,唔該3連推一次
2.連登search其他 英文台 國際台,將入面相關要求既post再推

3.share link去fb tg,叫其他有account既人入黎再一齊做返1同2
4.堅持每日全部post再一推
5.Fb 連登到留comment,叫連仔開英文台
6. Fb進行洗版式接龍活動,令到連仔開到/知道要開英文台為止
7.太舊既post只可以推番三個上水,幫手推埋thx

如果你係要求開英文台post樓主既:
集中連推自己所有既英文台post,我會幫推,唔好放棄推
推(5/100)
推(6/100)
推(7/100)
推(8/100)
留名
遊擊萬歲
五區有d少 可以多少少
打游擊戰嘅話防具都唔使拎
推(9/100)
[重新推出]三毛最新分化方法 - 分別扮演最激的勇武 同 最左膠的和理非製做分化
https://lih.kg/1630313
一半區好啲
五區太少
8點前幾個鐘出動之前個俄羅斯輪盤轉
冇錯,完全唔洗帶gear,基本上blackbloc眼罩加鎚仔已經夠曬
咁先要有人帶頭 否則都唔可能跟得咁快
推(10/100)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞