有圖!工聯會搞港獨!

115 回覆
152 Like 11 Dislike

唔關分唔分化事
依家擺明車馬 暗共想搞禍成個運動
隨時法案被搞停
花大家少少時間
依家連成個page都搵唔到
請大家各手足 密切監察 自己睇!

https://www.facebook.com/hongkongparliament/photos/a.103888391019258/103888157685948?type=3&sfns=mo

pushhhhhhh
Tui
癡撚線。

唔好搞咩臨時議會,政府啦
[眾籌俾連登]開一個英文版面俾連登仔
https://lih.kg/1630201

現時連登急需亦好要一個英文台/或者係新既英文介面,全部台都有英文版咁。

主要用途係對外文宣用,如果個論壇冧左,外國人更加清楚lihkg被攻擊同香港自由被剝既嚴重性

twitter有lihkg,reddit開post
但始終都唔係lihkg開英文台

好處:
1.連登多左流覽量,廣告費多左
2.同上,每次被攻擊都睇到香港無自由,the world is watching
3.理論上少風向文宣,因為如果要落手帶風向,對家就要大學畢業既人,文宣戰立即少左散仔協會參戰,但香港市民最多就係呢一堆人。

大家如果見到既
幫手:
1.幫推,唔該3連推一次
2.連登search其他 英文台 國際台,將入面相關要求既post再推

3.share link去fb tg,叫其他有account既人入黎再一齊做返1同2
4.堅持每日全部post再一推
5.Fb 連登到留comment,叫連仔開英文台
6. Fb進行洗版式接龍活動,令到連仔開到/知道要開英文台為止
7.太舊既post只可以推番三個上水,幫手推埋thx

如果你係要求開英文台post樓主既:
集中連推自己所有既英文台post,我會幫推,唔好放棄推
有人玩係玩膠

我屌你地老尾
重要時刻
條案一家要過
麻煩大家監察住!!!
仲有臨時政府宣言都係
大家要知清來 現階段俾人咁帶會搞死場運動
有人話*
pushhhhh
【香港臨時議會】今日正式成立!!
https://lih.kg/1606510

好似係呢個post
屌丫 咁大隻字 寫住工聯會 大家都推?
利申 我早幾日並無為意件事
pushhhhhhhhhh
pauhhhhh
pishhhh
puHhhhhh
pushshhshshsh
快D Report個page 好緊要
我地唔係搞港獨 我地係要自治 美國認可以左我地應該自治
搞港獨必定係中共隻鬼黎。
我地連登一路都等緊人權法
而家搞港獨 大家心水清應該知咩事
大家最好做埋Twitter 話比solomon 知係中共搞鬼
個page無撚左
有人話玩膠 咁搞宣言係邊個
想搞衰運動 大家鍵盤戰線追撚住佢嚟私了啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞