新興玩意?指尖陀螺

66 回覆
1 Like 4 Dislike
香港邊到有我買

同問 有約幾錢到?
我個FD係美國買轉分幾鐘就收皮
反而淘寶貨有2分幾鐘同6分鐘

係邊到可以買到 好想要

係邊到可以買到 好想要

Taobao難得有正野 自家設計 非倒模 造工精細
我果款佢係佢頭像果款 可能無貨 下左架 好似仲有石洗版
我初轉未洗bearing 都有5mins30
係淘寶買左 $9.9
係淘寶買左 $9.9

屌 我都買貴左 有間計埋返利9.2-0.58
同貴價陀螺一樣,似精品多過玩具,好滿足好安詳,但冇乜好玩

係邊到可以買到 好想要

點洗bearing

係邊到可以買到 好想要

點洗bearing

用白電油浸一浸佢
自己買滑板啤拎 去五金鋪買絲模 自己整
成本都係10~20蚊
但自己整獨一無二 好正

勿相認
成本都係10~20蚊
但自己整獨一無二 好正

勿相認

啤拎普通五金鋪有冇?
成本都係10~20蚊
但自己整獨一無二 好正

勿相認

OK WOR

係邊到可以買到 好想要

點洗bearing

用白電油浸一浸佢

洗完上到6分半
成本都係10~20蚊
但自己整獨一無二 好正

勿相認

啤拎普通五金鋪有冇?

啤拎好難揾到好轉 街買好廢
我淘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞