10月6日港島三百萬人遊行?正評個啲有冇用腦

17 回覆
31 Like 8 Dislike
當十八區開花咁成功既時候 又倒退返一堆人塞係港島
前線俾後面塞死被捕
行動唔靈活
交通癱瘓 全部人卡係港島返唔到屋企
最後到夜晚又大搜捕

一定又有人話300萬人係民意
當初100萬人 200萬人個啲唔係民意?
港共政府有冇理過你?
宜家係抗爭
唔再係表達訴求咁簡單

冇黨鐵 冇三隧 蒙面既就可以捉 唔蒙面既可以秋後算賬
全世界去港島?不了

支持十八區開花
我都係要全世界入港島被圍捕
仲有啲話聽日係和平遊行
黑警唔會拉人個啲
你瞓撚醒未呀
你覺得港島就唔會有鬼?到時係全部人一齊承擔
就係因為黑警人數唔夠我地多 我地先要分散多區
港島塞住咁多人 大部分人都係企
十八區就係講緊快閃 唔留守
十八區有好多可以改善既地方
但係聚集港島一定唔係一個好主意
到時又一大堆義士俾人拉
然後又有人馬後炮 話次次去港島都係咁
阿Sir急拉人去住新集中營,仲有班On9諗住重現200萬,其實係送頭行為。呢啲唔撚係蠢睇唔到現實,就是鬼。

正評當然用腦,因為佢哋諗住點樣玩殘你班on 9 仔。
估唔到我又可以見識和理非既威力

十一國埋殤,蒙面法都過埋
721唔見人831打死人嗌咗幾多次
仲同敵人講和平
大家要記住,敵人係有住70年冇殺人底線嘅中共呀

我係林鄭中共一定會笑到爆左肚依家一路撿返d腸呀內臟呀腎呀,塞返落個肚到

有冇諗過未來幾個月去紅館開撐港群星大會演?

真心好認真,唔好再單純形式上示威遊行啦
俾你四百萬出嚟行都唔會理你嫁

十八區開花啦,仲諗咩記者cover唔到呀

搏上鏡?有事實?
敵人都唔理限自己set死自己?而家係成王敗寇嘅時候

港島戰線唔好打,難打
講真自己發過四十次夢冇一次唔係先睇熟地形先入
人地塔利班用三個幾月熟哂打法,我哋仲未呀

同埋請問和理非仲有幾多枷鎖同包袱未放得低呀
而家係革命呀!革命不流血點叫革命呀
push
支持十八區遊行
你和理非出咗去,最後又會有堆勇武仔出去幫你地,你地只會害死佢地!
和理非留喺自己區,做後援做哨兵做街坊又好,實際效益點都好過你出港島。
唔好為咗光環累死勇武兄弟!
交通一斷就麻煩
始終自己區要返屋企都會熟路好多
又分散到犬力
樓主中曬
我寧願我一樣都講唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞