(極重要,求大家認次錯)收回成立臨時政府宣言

110 回覆
108 Like 37 Dislike
你依家收回係咪姐係反駁人地話係共諜做?
冷處理啦
想睇香港臨時政府既領土擴張計畫
佔領東南亞,港屬越南,越南妹任屌
快d收回啦
得罪美國就玩完
Push
明白,咁應該都要聽日再讀過宣言同五大訴求,skip左臨時政府個part,糾正返個方向
拉咪得囉
On9 根本無可能收回 你當玩泥沙啊?

最多冷低調處理 到美國過哂法案 先再浮上面
正正係覺得尋日個宣言係玩緊泥沙但又好多人讀左出黎先想解決個問題
柒咗就咪撚提啦你見班差佬都係咁做㗎啦
正確
而家純粹係要讓步比美國通關人權法制裁先

之後唔得 美國先再考慮其他 包括支持香港人建立政府

而香港人建立政府呢樣野係無錯 無問題

目前係時間點上 美國認為我地仲有其他方法

未去到呢一步 所以唔洗收回 但可以先冷處理左先
成日都話要靜靜地咁贏...
乜唔係有人同佢講係 共諜做咩?

佢先咁答
我們是一群來自民間的示威者,現正式宣佈收回《成立香港臨時政府》之決定及宣言

共諜做關我地咩事 收乜尻 唔承認為得 話小數人想做大台 完
Solomon講既係篇文好鬼又無提到中英聯合聲明失效又無講美國民主人權法案
個人覺得香港要獨立/脫支最好打呢兩點
講武力一定唔夠成個支那鬥
勇武派做到都只係增加管治成本
但如果針中英聯合聲明失效
要聯合國/美國/英國接管/共同接管咁可以係一條出路
外國支持嘅係香港爭取港英聯合聲明入面嘅自治權同追究黑警,依家一班人綑綁左五大訴求同反共,咁自然外國要重新考慮要唔要支持香港示威者
[裝修指南]維港沿岸篇
https://lih.kg/1624936
話明無大台 仲收乜柒 唔理咪得
咪撚推啦

唔認+ 冷處理咪得囉

其他要道歉嘅又唔見咁快手
多謝上面巴絲指正,我的確出現左邏輯謬誤,既然人地講左係共牒做,就唔應該講收回同要冷處理,下面版本大家點睇?

新建議:
1. 抗爭者只承認以梁繼平佔領立法會時之《香港人抗爭宣言》為運動的目標及方向
2. 聽日遊行前進行宣讀,以重新導正抗爭運動方向

宣言初稿:

各位香港市民:

我們是一群來自民間的示威者,現承認繼續以梁繼平義士於7月1日佔領立法會時所宣讀之《香港人抗爭宣言》為本次反送中運動之最終目標及方向。
光復香港,時代革命。
五大訴求,缺一不可。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞