[1533] I.O.I討論區(15) WEE WOO WEE WOO WEE~

1001 回覆
35 Like 5 Dislike
《Produce 101》李秀炫預計下半年出道 籌備女團活動中

3月22日,根據歌謠界相關人員的消息,Mnet節目《Produce 101》出身的歌手李秀炫預計將於今年以女團身份出道。

相關人員表示,李秀炫正以今年上半年以女團出道為目標進行專輯的製作,李秀炫的經紀公司HYWY娛樂自去年起便不斷挑選主打歌和進行舞蹈的編排。而HYWY娛樂方面也表示:「李秀炫的確正進行女團出道的準備,但確切的出道日期目前正在商議中。我方預計將於3月公開新女團第一位成員的資料,4月起陸續公開其餘成員的資料和團名,目前仍在選定成員們的風格。而除了李秀炫之外,新女團成員還包含了許多粉絲期待的金恩菲(暫譯)。金恩菲有多次的電視出演和舞台表演的經驗,並具備優秀的主唱歌喉。」

此外,HYWY娛樂於3月6日公開了新女團HYWY Girls(暫定)的成員剪影,吸引大眾關注。(責編:楊雯茵)<全星網>

小強

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道
咁海仁呢 佢地離開咗SS之後有冇簽同一間公司

海仁好似仲搵緊新公司
有d驚佢會放棄,年紀都唔細了

海仁同小強2個咁fd做咩要分開

出道啦

哇屌

推到壽星公做c

雖然唔想又係多人團
但感動既係同隊仲有兩位高人
度延唔洗企邊

左右兩位門神好似仲高過度延
係咪唔夠人要捉d model黎入團
有情應該好大壓力
個i-teen由上年講到依家
個i-teen由上年講到依家

秀敏好可惜
唔知比賽完有冇公司簽
完全益晒壽星公啦
而且f社都算捧佢
astro mv女主角
《Produce 101》李秀炫預計下半年出道 籌備女團活動中

3月22日,根據歌謠界相關人員的消息,Mnet節目《Produce 101》出身的歌手李秀炫預計將於今年以女團身份出道。

相關人員表示,李秀炫正以今年上半年以女團出道為目標進行專輯的製作,李秀炫的經紀公司HYWY娛樂自去年起便不斷挑選主打歌和進行舞蹈的編排。而HYWY娛樂方面也表示:「李秀炫的確正進行女團出道的準備,但確切的出道日期目前正在商議中。我方預計將於3月公開新女團第一位成員的資料,4月起陸續公開其餘成員的資料和團名,目前仍在選定成員們的風格。而除了李秀炫之外,新女團成員還包含了許多粉絲期待的金恩菲(暫譯)。金恩菲有多次的電視出演和舞台表演的經驗,並具備優秀的主唱歌喉。」

此外,HYWY娛樂於3月6日公開了新女團HYWY Girls(暫定)的成員剪影,吸引大眾關注。(責編:楊雯茵)<全星網>

小強

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道

海仁好似仲搵緊新公司

海仁好似講明自己好急切出道

小強

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道

海仁好似仲搵緊新公司

如果當初冇離開jellyfish
依家可能已經出左道

小強

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道

海仁好似仲搵緊新公司

依家可能已經出左道

sohee呢

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道

海仁好似仲搵緊新公司

依家可能已經出左道

sohee呢

係咪Music K Minzy而家嗰間
印象Sohee年紀唔細
見到佢最後宣布11人嗰陣啲眼淚係咁流

其實行成熟少少 girl crush路線仲好
成隊過半數人偏向成熟sexy類型
wee woo呢類型歌真係唔適合
下次cb主打揀好d啦

有剪影
幾人團

小強 終於有得出道

海仁好似仲搵緊新公司

依家可能已經出左道

sohee呢

係咪Music K Minzy而家嗰間
印象Sohee年紀唔細
見到佢最後宣布11人嗰陣啲眼淚係咁流

sohee得閒唱下ost上吓節目咁
好似未聽過消息話佢公司要出女團

活佛

其實行成熟少少 girl crush路線仲好
成隊過半數人偏向成熟sexy類型
wee woo呢類型歌真係唔適合
下次cb主打揀好d啦

佢地話出道concept係power&pretty
其實都match既
係首歌唔中大眾口味
[TRANS] 170322 Annie Kim? Ask Kim!
https://twitter.com/goddesschungha_/status/844476970012336129
19 27
7點pristin showcase呀各位 vapp有得睇
http://www.vlive.tv/video/25290
[TRANS] 170322 Annie Kim? Ask Kim!
https://twitter.com/goddesschungha_/status/844476970012336129
19 27

vlive

咩節目

咩節目

Happy Together預告

咩節目

세솜

咩節目

세솜

太幸福喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞