[光復香港]巴黎聖日耳門球迷吹水區(19)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
留意到阿記手足開始反愛蛇
佢根本唔撚用啲技術型球員 佢係阿記有開口權話雪人就即刻雪奧燒
佢係度教個陣,華仔係佢手下變左個淨係識搵隻翼黎斬波既純防中咁濟。
夾撚硬塞路些素落防中都唔肯用有身型既基祖維克。
last 果季唔係賭王前半季根本唔聽佢支笛亂黎既話歐聯16強都入唔撚到啦我懷疑唔係中東佬企硬既話佢連賭王都雪埋一份
爺爺年代前4會比人屌
愛狗年代前4會比人讚
愛蛇幾好呀,新人好多機會
在大約一週之前,塞內加爾國腳伊迪沙古爾在國際比賽日期間不慎出現傷病,巴黎聖日門確認他將至少休戰10天的時間。本週末,法國國家打比(聖日門戰馬賽)一觸即發,伊迪沙古爾非常渴望參加這場焦點之戰。他在接受媒體採訪時表示,自己依然存在一點傷病問題,但是這並不影響他參加比賽。

伊迪沙古爾表示:「我還有一點傷病問題,但這對我沒有任何影響。我們週末場上見?我當然希望如此。」

本賽季在伊迪沙古爾代表聖日門出場的比賽中,球隊全部零封對手。

等睇佢同基拿合作
想自己養一隊子弟兵出黎呀嘛
弊在養到個個都唔岩本身打法呢
蒙又傷埋 達巴又傷 古爺又傷 hehe 又傷
基拿同戴亞路又唔知出得未 唔通要用個荷蘭仔打右閘咩
點打獁狗呀 班仆街一定踢人 到時傷多兩件又要叫青年軍
賭王有機駁整親
有馬昆邊度都打得
急屎
希望杜蛇覺醒夾硬推基拿出黎吸傷
加埋玻古
直頭消失左ig都冇野睇
wfc
Thomas Meunier, Ander Herrera, Idrissa Gueye, Thilo Kehrer and Neymar Jr are all battling with injury and fitness.

Thomas Meunier: Examinations on the injury he sustained in Bruges have revealed a lesion to his left thigh muscle. He won't play before the next international break.

Ander Herrera: Taken off with pain in an adductor muscle against Club Brugge, Ander is progressing favourably. A further check will be made on Saturday morning. 

Idrissa Gueye: His injury is progressing favourably, and he is scheduled to return to training with the squad next week.

Thilo Kehrer: The defender is undergoing individual sessions on the pitch and is progressing very satisfactorily.

Neymar Jr: The forward is continuing to undergo treatment at the Ooredoo Centre and is progressing well.

仆街 達仔傷完

誰也擋不了我強勢復出
而家先知足球小將個麥泰來原本踢鈀黎
同卡叔一齊強勢復出
咁唔爭在等埋基拿啦
唔好啦
預備
@泰路基拿世界第一
好彩夏天買唔到迪光
瘋狂送十二碼
有人掛住拉比奧特
咪玩啦 咁既垃圾裙腳仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞