朗豪坊對面檔$40魚蛋

156 回覆
19 Like 11 Dislike
ViuTV果套 對不起標籤你 都試過扮大陸人去買 又係任佢up
銀行中心個邊有間見過問個支那人要$120
比佢呃過一次
買牛雜加燒賣收90

上次買牛雜,收我唔知60定80
即刻講唔要啦咁之後頭也不回
食撚完識飛
我會行遠少少去先達食文記果d 果皮魚蛋啦 16蚊二串

地板串野食 你都食

https://youtu.be/DlIOY-y2kFw

嘩屌,以後唔會再食
細個唔懂事on99比佢劏到一頸血
一碗魚蛋一碗燒賣兩串大腸收我300
我當堂嚇一跳,又冇咁多錢,即刻話唔要
佢話炸左冇得擺番落去,問番我有幾多錢
我銀色Show比佢睇得220,佢就話收220
比完220最後仲扣起碗魚蛋

正仆街
槍頭對外先得架
明明間野呃人錢仲鬧d蠢人

唔撚蠢人地點呃你先

你唔呃人又點會有人蠢
去叫十幾樣然後唔要有無得諗?
old news
但係幾好食

正仆街

痴撚線220 食放題都仲得啦

究竟咁樣亂出價係咪犯法架 有冇法律jj解答

自由市場好難入到佢
好似藥房咁斤變錢,都要海關又放蛇又錄音先鋤得入
去叫十幾樣然後唔要有無得諗?

唔該兩碗魚蛋 兩串大腸 errr 三碗燒賣 errrrrrrrrrrrrrr 加埋幾錢?

我問下價咋喎
推到呢間野仆街死
除非你比張大紙出去等找錢㗎啫
唔係嘅話唔通佢撳住你搶你錢咩
間野都好多年啦
本地人應該少中伏

味由佢呃下d大陸人囉

中過一次
諗貴極咪十幾蚊串,點知拎上手個下
唔好意思咪照俾

唔好意思?
懦弱就懦弱啦

就係恰鳩香港人淋善怕唔好意思性格先屈你
搵人放蛇佢係咪海鮮價啦, 大陸人同香港人唔同

痴撚線 220你都比得落手
組隊去問完價就唔要
去食碗牛雜麵加杯嘢飲都唔洗50蚊啦
比串燒賣 唔該
$25
??
走左

巨商?
轉身走咪得 你地有無咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞