[Cheshire] CLC討論區(7) CB後的忙碌期~

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=kCO1igypPXU&ab_channel=NiKKi6X%EB%8B%88%ED%82%A4%EC%8B%9D%EC%8A%A4

真 條鞋帶

著呢D衫跳no ohoh好好笑 好想睇下次著呢D跳high heels lolllll 不過多謝cube終於有一次公演

真真跳到甩鞋帶
真係多謝曬
一路睇一路細聲嗌(夜已深)好熱血
其實點解有公演 行程表都唔更

CUBE唔鍾意更我地都奈佢唔何
阿丞又臨尾跳錯

第一日識cube???
2週年雖然有vlive

但schedule連個2 years都唔寫

但莫講話以前唔記得呀喪生日
2週年雖然有vlive

抵屌
2週年雖然有vlive

抵屌

嘩真係好撚仆街
2週年雖然有vlive

抵屌

嘩真係好撚仆街

成日咩野都唔記得UP唔記得播
2週年雖然有vlive

抵屌

嘩真係好撚仆街

我已經留定字條叫個孫燒俾我
https://www.youtube.com/watch?v=kCO1igypPXU&ab_channel=NiKKi6X%EB%8B%88%ED%82%A4%EC%8B%9D%EC%8A%A4&ab_channel=NiKKi6X%EB%8B%88%ED%82%A4%EC%8B%9D%EC%8A%A4

真 條鞋帶

對眼淨係望住啊B同承姬對腳
2週年雖然有vlive

抵屌

嘩真係好撚仆街

我已經留定字條叫個孫燒俾我

個schedule就算把啦 上黎連登睇好過
https://www.youtube.com/watch?v=kCO1igypPXU&ab_channel=NiKKi6X%EB%8B%88%ED%82%A4%EC%8B%9D%EC%8A%A4&ab_channel=NiKKi6X%EB%8B%88%ED%82%A4%EC%8B%9D%EC%8A%A4

真 條鞋帶

對眼淨係望住啊B同承姬對腳

台下嗌得好大聲
喂宋獌狗佢地問你恩地CB計唔計APINK CB喎
佢地好掛住你
車傻們早晨

返工一推
車傻們早晨

返工一推

真清甘早= =
咁多位車傻早晨 岩岩追完post終於有show睇下
車傻們早晨

返工一推

真清甘早= =

反工牙麻* *

軍演粗卡
喂宋獌狗佢地問你恩地CB計唔計APINK CB喎
佢地好掛住你

好享受唔做update既自由

3月23號
2017第一場公演
請假返學考試pish

3月23號
2017第一場公演

軍演
你地至愛 https://youtu.be/DGg7nVaFez8

獌碎po出黎之前Loop咗幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞