今日將軍澳勁到仆街

592 回覆
3103 Like 13 Dislike

廣明街坊,見到條7頭成撚日係到假9笑好想打7佢
聽日繼續快閃突擊
我地贏在人多機動性高
係屋企步行範圍內搞
唔好依賴任何交通工具
因為隨時可能封路封鐵
唔好等有狗
快閃突擊完就轉場
攰就返屋企食飯訓教回滿血再出過
政府會好快頂唔順
認同唔該用盡任何途徑spread開去
祝大家武運亨通

BTW如果見人偷野建議先警告
唔聽就當係鬼獅鳥左佢
驅逐共黨 光復香港
冇事
好多人都明咩事
而且你哋幫手坦住狗,其實功勞都好大
而家全港各區一齊努力

而且講真,點講都冇可能係黃大仙廢,
街坊buff係由你哋開始
大家都明
而且TVB不嬲係狗嘅訓練地⋯
人哋玩到熟哂,你入去同人打⋯⋯⋯
搞笑咩⋯
將軍澳高攻 高攻速 又敏捷
兵貴神速

多謝黃大仙手足做坦知道唔容易 真係辛苦晒!
將軍澳警署真係全香港最慘嘅警署

永遠支援黎得最慢都係佢

得一條將軍澳隧道入到黎

警署樓上有全部都係民居有咩風吹草動俾人影到曬

將軍澳又四通八達 TKl行過嚟寶林都仲得

永遠都係玩完九宮格先見到班狗對住空氣衝刺
哩個真,上次快閃九宮格,入嚟嘅都係黃大仙綠狗
有一件事想拜託大家
可唔可以對準黨鐵同美心/藍舖?譬如客服呀月台呀嗰啲?
因為屋企人有喺黨鐵站租舖頭(幾年前簽左㗎喇,嗰陣黨鐵仲未係黨鐵,同屋企人係全部深黃,會去遊行集會接放學買物資 etc.),今晚有啲站流口水,浸埋成間舖
我地雖然都唔開心,但明白手足唔係有心,亦一定一定唔會割蓆,但希望下次裝修可以諗一諗,針對返賣港嘅舖頭先
最後祝各位武運昌隆,萬事小心唔洗俾狗咬
可唔可以唔好淨係搞辦事處咁濕碎呀
可唔可以唔好淨係搞辦事處咁濕碎呀
但係散太快啦最尾
都未見到狗就已經跑哂
前線手足仲係前面
有狗慢慢退
等埋前尾先一齊走阿
屯門好似無記者?我個fd話無live
香港重新需要Gobee bike
https://lih.kg/1623007

人人有車,唔洗再靠黨鐵!
將軍澳真係每一次都一話有狗全部消失晒
係每一次
無論行動咗幾耐,做咗幾多嘢,定甚至未開始做嘢

狗落地,冇晒人
交通問題 極緊要
https://lih.kg/1623103
tvb真係會有入冇出,死硬
兄弟爬山 點解要話人垃圾
人地相信呢套咪去做囉 關你咩事
手足搵命搵未來去為你衝 你就話人垃圾
痴咗線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞