和理非嘅同我入曬黎、推上熱門!

728 回覆
1050 Like 11 Dislike
事情進展到呢個地步,沒有最嚴重,只有更嚴重
身為一個和理非,我越黎越覺得自己係仆街
但係,屌你老母和理非唔係無撚用只可以係屋企視若無睹
如果你都嬲撚左嘅,係時候做嘢
-
(一)禁錢、換美金
N年前咪講過,全世界禁錢勢行拖垮經濟
小女子無讀Econ唔撚知原理係點,但我知道多人做銀行一定唔得掂
而禁錢呢條戰線,除左我地自己做,更重要係叫班廢老藍屍一齊做!
廢老藍屍今次可以Connect,因為佢地個死人腦只有個人利益
反正黎到呢個Moment黃藍已經唔重要,都唔見得邊個會改變立場

最重要係提佢地緊急法有一條係沒收財產
目標係屌佢老母聽日開始迫爆銀行禁錢

-
(二)抵制黑心商店
唔撚明點解仲有人係到成個傻西咁飲喜茶食元氣
呢招少人做就無用,多人做可以好大威力
搞到舖頭拍烏蠅係其一,第二招就係瘋狂禁飛然後唔好入
大佬,人地前線真係真槍實彈幫你擋,你唔係搞個破壞製造少少麻煩都唔肯呀嘛屌?

-
(三)特特特大大大三罷
唔好咁撚煩,下星期8號到11號
全!民!三!罷!
罷一日係無撚用,人地十六歲妹妹為左喚醒氣候關注都係call曬全世界人一齊罷
罷課有乜野咁難啊,之前一個二個話罷最後寧願帶gear上堂
訓撚醒未啊和理非?三罷就係要人多先有效果,而且效果可以超乎想像
香港人係時候團結,下星期開始三罷,大家齊齊做
唔想搞咁多嘢嘅就人鏈或者百萬大道
想再行多步就遍地開花派傳單做文宣

香港未來係我地㗎,藍屍廢老好快就兩腳一伸,無撚得賴,佢地唔fking care就算
最重要係我地肯唔肯行多步啊

呢三日乜撚柒文宣都夠做啦
第一次和你飛凌晨靠ig wts spread第二日都塞得爆個機場
我真係唔撚柒鳩信今鑊搞唔大

-
(四)外國文宣啊啊啊啊啊
朋友老豆做機場,原來有好多外國遊客未知香港發生乜野事
只係知道有Protest同有Problem
希望各位英文好嘅巴絲幫幫忙,推爆Twitter

-
(五)唔肯定星期日係咪有遊行,係嘅話到時見
雖然個人覺得遊行嘅嘢最好預多少少時間做文宣
三百萬人行出黎不是夢,但願如此

-
最後小小個人心聲,如果大家睇到呢到我會好感激
唔知有幾多和理非一樣同我覺得好無力,覺得自己係垃圾
黎到呢步,話唔定有一日自己都會突然覺悟上前線
一個人黎計,勇武一定勁過和理非
然而,歸類做和理非,唔代表團火弱過勇武
而和理非最大嘅力量,係人數、係團結,係勇武嘅最強後盾
前線嘅人用條命去搏,仲食花生嘆冷氣嘅,就算你唔係狗,都係人中渣滓

有錢出錢,有力出力
不分和勇,缺一不可
香港人,反抗啊屌你老母
推!!!
求推!!!!
唔該大家
最新戰線,缺一不可
跪求大家幫小女子推上熱門
和理非要做嘢啊啊啊啊
推!
連登帝國
幫我推上熱門
香港人,反抗!
香港人
反抗!
push
推啊大家

和理非唔好訓啦屌你老母
睇曬佢!!!
和理非做野啊!
推唔郁照推
前線擋子彈
和理非你仲訓啊?
我要攬炒
宜家都唔做嘢
以後乜撚野都做唔到啦屌
推呀,拎錢呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞