元朗開槍警 走果時好唔小心留低個袋 個袋有佢張卡片

344 回覆
1261 Like 3 Dislike
點會咁大意漏低個袋,會唔會開槍嗰個根本唔係狗,專登造鳩呢個cid,但我都諗唔到係咩人
香港班狗用嗰隻唔會出
以為自己好打得
好波
商業罪案調查科黎
一、警察一啲都唔蠢,精於敵後工作無所不在,請以對付秘密警察一樣既姿態對敵

二、小組人數以4-8人為單位

三、如果已經確定左你係Target,唔會即場拉你,會跟蹤你再拉

四、即使而家全民支持,你都唔可以係現實世界討論任何發夢過程

五、藍絲、退休狗、所有你唔認識唔了解既人,係會影你相甚至跟蹤你,報料比狗

六、現實世界D狗係條街度有大量針,你把口唔該密過密實袋,留返TG傾

七、唔可以將一D高危既攻擊性武器例如伸縮警棍,擺喺屋企

八、一張相都唔好影(相留番比記者影)

九、好多新手,有感想就出多啲戰術post

十、每一場戰役都保持平常心,不能Endgame孤注一擲

-----------

十一、買塊防偷窺mon貼,個貼要幾黑得幾黑,唔夠黑就貼兩塊,唔可以學藍絲咁on9比人睇你打緊乜

十二、係冇人係側邊、接近或者迫緊既時候先好拎電話出黎睇,大隱隱於市

十三、唔好將高危野放屋企,收埋係出面。遲D出門口係冇問題,方法越麻煩越安全

十四、
同 我 即 刻 學 反 跟 蹤
入面資料多到震
【戰術整合POST】D狗開始散水後跟蹤人啦 反跟蹤學定救命!
https://lih.kg/1613325

以上所有適用於前線、魔法師、後勤、和理非,以及所有抗爭者
少你一個就真係少你一個,同共產黨打要有覺悟!
做到野
香港重係用緊中空彈
唔會出架 好大殺傷力破壞身體
人蠢真係無藥醫
CCB
佢哋用hollow point子彈
打咗入去粒子彈會差開,變咗餅形
如果hollow point有入有出會好撚大鑊
不過正常應該唔會出
推推推,咁唔小心既~?
From other tg

請通知大家小心,魔警部署午夜後出動大量捉人,各區社區中心和體育館已經被徵用。

臥底已經出動,不要送頭,現在中環仲有船過海,午夜後無乜交通工具,好易被捉的。

記得be water,打游擊。

請廣傳。

我朋友見到自己區住宅區附近有便衣

但我樓上望落去唔見有狗車 大家要小心

遍地開花 安全回家
PUSH
咦原來popo有名架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞