[ONE IT]PRODUCE_X101及X1討論區(130) 好人一生平安!我所經歷的今天是昨日逝去的人夢寐以求的明天

864 回覆
12 Like 13 Dislike
新年快樂啊咁多位 2020年啦
希望X1可以快D CB
香港嘅話都係果句
光復香港,時代革命

竟然仲有人記得個po
X1 2020快樂!2020會好好追你地架啦
香港加油!!!!!!!!!!!!!!!
我有定時出現下㗎
希望快d見到佢地
X1 2020快樂
新年快樂!
勁耐冇黎依度
希望新一年,仔仔們有個新開始
好耐冇見啦 希望大家仲有x1仔仔都可以順順利利
Any肥呢張牙曹好cutecute,等我po張性感曹先
【速報】X1全面解散「所屬社之間協商不成,決定解散」。以下為所屬社們立場全文。

大家好。
這裡是PlayM-樂華-TOP MEDIA-OUI-MBK-Woollim-DSP MEDIA-Starship-BRANDNEW MUSIC。
X1各成員所屬社全體協商,但未達成協議,因此決定解散。
太好喇終於有結果
各位ONE IT 不再見啦
雖然我知咁先係對佢地好嘅,但係
下面條link講,CJ遲啲出聲明
講唔出依家係咩感受 好複雜
終於有結果, 好過一直拖
各仔仔都要加油
多謝11個仔仔係2019年帶過俾ONE IT既興奮同激情
希望你地個個都可以開心幸福冇壓力
CJ ENM方:“我們雖然為X1重啟活動作出了努力,但我們尊重決定解散的各所屬社的立場。”
我明白,百感交集
雖然時間好短,但你地都為我地帶唔歡樂同感動
感謝你地
希望解散左之後你地都可以前途錦繡
雖然將來各有各團,但我相信你地終有一日會可以係同一個舞台再次相遇

雖然時間好短,但你地都為我地帶唔少歡樂同感動
感謝你地
希望解散左之後你地都可以前途錦繡
雖然將來各有各團,但我相信你地終有一日會可以係同一個舞台再次相遇

永遠記得等佢地出道嗰個幾月有幾心急,到出道showcase嗰陣有幾開心,係我第一隊出道前已經追緊嘅團呀

曜b⋯⋯我真係好愛你
你去到邊我以後就追到邊⋯⋯
同你嘅情況差唔多,我之前整係追女團,但都冇呢隊追得咁緊密
總之希望d仔仔公司識做啦

金曜漢同ONE IT講
好難受啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞