有無師兄可以分享一下bid日本水貨車經驗

7 回覆
0 Like 0 Dislike
我想bid架Toyota Rumion 1.8s
其實係香港搵,定係搵代bid直接係日本bid返黎好?
價錢係咪差唔多?
大唔大機會bid到返黎過唔到驗車出唔到牌?
有無代bid公司介紹?
價錢係咪差唔多?
有無代bid公司介紹?

呢啲車香港買啦
上網搵好多都係車行bid左返來未出牌,倒不如自己bid?多選擇好多~~
試過自己bid 番黎,你搵左邊個拍賣網未?
其實正路香港有既車款,5年內都過到驗車,最好帶相熟車房會易過d(安全帶要改)
試過自己bid 番黎,你搵左邊個拍賣網未?
其實正路香港有既車款,5年內都過到驗車,最好帶相熟車房會易過d(安全帶要改)

安全帶要改啲咩?
價錢係咪差唔多?
有無代bid公司介紹?

巴打我放緊一部有意TG傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞