10.6 港島反緊急法三百萬人大遊行!!!

3383 回覆
7366 Like 91 Dislike
就算現場唔捉 停全線黨鐵加轉車站查車都捉撚到啦
今鋪真是人多累事
班傻閪諗野永遠慢成拍 依班垃圾集中撚比狗拉去打其實好事黎 起碼知現實殘酷 依加搞到成班手足比人拉 多撚謝哂
樓主唔該出黎面對事實
你話個個都肯打狗集中其實係無乜問題
現實係黑警一衝個撚個都跑
除了這個post,還有一個人我都搵緊

聽日再次和勇合一好無?
https://lih.kg/1627188

請幫手搵條仆街出嚟
勇武依加開花練膽儲經驗 可惜多得班集中撚 今日又少左班勇武
班集中撚 人多驚閪撚 祝你地比狗屌
人蠢就唔好做軍師 去商場唱歌算喇
今日拉果班似新手多
明明好有潛力 可以慢慢儲經驗
依加就比班垃圾和理非搞死哂
咁樣捉一捉 之後佢地唔敢再出黎喇
未至於搞死晒,但今日真係折損不少,而且某程度上嚟講可以避免的,所以我好想搵返尋晚喺度吹集中嘅人出嚟認一認
真 我去左九龍都好撚難走
101又未係奶晒野既
對比今日起碼都叫遍地開花打撚到狗先
遍地開花應該出既
班傻閪隔多兩星期又會出黎叫人集中遊行架喇 依加盡量叫人唔好再集中算
和理非遊行就自己遊 勇武唔好出 自己區搞
我都係九龍 話就話中間 其實班狗有心封真係都走唔到 18區 少狗先打到狗 下次遊行我唔會再出 要遊幾個月前就遊夠
真係on9
大佬呀 我地敵人係中共
一個極權國家
屌 車路都封撚晒 好撚彩黨鐵無封南昌
唔係既話要行撚到美孚
班傻閪真係醒少少都唔得 4個月坐撚左監 仲去集中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞