[10月新番] 超人高中生們即便在異世界也能從容生存!

474 回覆
12 Like 33 Dislike
唔洗講吧
大家星期日有時間,記住加入香港金融業職工總會做會員呀!

我哋可唔可以為大家發聲,可以做到咩地步,全靠會員的支持

冇會員,政府點解要理你呢,資方點解要理你呢...

所以唔好等,今日就加入啦

PS: 就算唔係金融界的同業,都麻煩like and share,俾多一個人睇到,就多一分機會團結同路人,拜托拜托🙏

#香港金融業職工總會
#香港金總
#HKFU
#收會員

https://www.facebook.com/107457800635080/posts/159723118741881/?d=n
冇扑晒d女
作為動畫唔差 但係作為一套作品唔掂
本身個設定都已經好cringe 世界最top嘅7個人全部都係日本人仲要係高中生
然後入到異世界用喺現實世界都明顯唔合理嘅能力屈人機
平時睇異世界類屈機都係睇佢用嗰個世界嘅能力/法則
但係你又要講現實穿越 又要作到啲醫生/武士咁誇張 成個故仔即刻唔好睇
7條友幾勁都係硬爆魔法 完全冇張力
劇情太隨便多bug
同埋完全唔從容生存
不斷陷入危機
想睇爽片都唔得
好從容咁cow女
偽建國
真cow女
擺係都sip位
之前積左幾集未睇一次過睇返
老實講我又覺得如果接受左D離撚地設定
呢套野都叫做合格
赤腳抱導彈都接受到
呢套鳩野仲問有咩奇怪?
睇左第一集已經尷尬到
要睇既睇返慎重勇者算啦 大家都屈機但即刻見到個對比

當然如果呢套變裹番 個作畫
呢套野強國無封殺先岀奇
自由平等 人人有參政自由
但呢套既作畫 係今季數一數二了
數一數二普通 定數一數二垃圾
忍忍媽媽
睇到第4集已經忍唔住想講 唔知垃圾LEX 今次會點介紹呢套動套
7個高中生建國既事 仲勁過佢上次講香港套革命機
不過仆佢個街真係睇到好撚老尷
搞到周圍D配角成個弱智咁
最近補番,呢套會唔會違反國安法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞