我是一名駐守新界北雜差

896 回覆
4520 Like 225 Dislike
屌 快D聯合一齊放假嘅人組隊喇
狗咬狗關我撚事
總之係狗都要清算
叫傳媒幫你問????你傻撚咗????
之前唔係已經有男狗著個number check 到係女?出得嚟行,預撚咗啦
解散警隊會係林鄭下一步做嘅野
condom 咪算好...被棄用

而家係被利用...有後果架
祝你俾人清算
咁驚咪辭職囉,你自己都講到出哂面啦,如果你真係警察,咁簡單的分析,你自己都知咩事啦,唔係要人教下麻,想洗底呀?冇咁易
Push
而家知會唔會太遲
辭職保平安
相是常識吧
相都無張都可以有6版
一早有老解啦笨柒
收皮啦 想洗白
7月嗰時啲老差骨已經講緊
你唔出聲指證佢地有咩用?想洗白?
各位force 工友,我係一名駐守新界北雜差,小弟入職近14年,UI 4個字,第一批學院passing out 既PC, 近幾星期有件事令我好擔心,好多有10年年資以上既同事,主要係雜差同水警被高層借身份比人用,我係其中一位,近四星期,蓬親有大型衝突,我地比人叫放假,作為CID本應支援PTU EU伙記,同做拍攝工作,搜集證據,好928,10.1人地個個trun out,我地被放假,大家一定覺得奇怪,就算自己環頭都唔使幫手?同埋大家有冇留意,我本身亦都識得一D 特別戰術小隊同事,即係出面叫速龍小隊,以往番到差館或者PSRC,佢地好快除面罩或豬咀,大家中互相支持對方,我亦有參與其中3次行動,包括深水埗同東涌,但好奇怪一樣野,速龍番到差館不但冇除面罩,一言不發,水都唔飲,由SP或SSP親自帶佢地去上車,我地同佢哋講加油,佢哋只點頭不回應,大家都覺得奇怪,有伙記係洗手間親耳聽到佢哋用普通話溝通,本來我地都唔信有武警或者解放軍混入速龍,加上上面話要借我地身份,又經常安排我地放假,所有野好奇怪,我最擔心係我地身份比人冒充,將來一但force被清算,我地呢批人就大件事,一定比CP拎出嚟祭祺,我地執法,但都唔應該比上級利用,大家留意自己身份,同埋麻煩大家share比傳媒,等佢地問CSP謝sir同CP..我唔想今日幫完政府,好快被清算.

比自己友睇既野會咁樣註解?又會用咁少術語?
美國準備制裁走黎扮可憐呀?可以呀下次出黎擺低全身武器比我地用咪考慮下唔制裁你囉
班黑警明明自己有膽做無膽接受制裁
扮唔係自己推落班武警到
心虛一世啦死condom

快定儲定啲證據,
清算嘅日子好快到!
如果有機會嘅就快啲影低證據
然後推去國際法庭
咁呢件事先有得擺平!
作為香港仲有小小良心嘅警察,
咁做先至可以自保!
9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞