【突發】史上首次!超過55位 英國議員 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發動跨黨聯署!

3188 回覆
9135 Like 18 Dislike
【突發】史上首次!超過55位 英國議員 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發動跨黨聯署!

19/9政府公然藐視《中英聯合聲明》,挑釁香港人。

多番攻防戰之後,我同團隊嘗試喺國際戰線上再下一城,謹此 宣布,2/10攬炒團隊成功發動:

「英國國會跨黨派聯署」

史上首次出現58位議員不分黨派,直斥中共嚴重違反《中英聯合聲明》!

https://drive.google.com/drive/folders/1aUxFCf8SnKsv7RFGiQvCLvgyl_m5BQWf?usp=sharing

值得一提嘅係,名單入面有前英國外相、現任影子內閣、外交事務委員會 等重量級人物背書支持。

的確,英國近年被Brexit 困擾,支援未夠,但係基於歷史淵源,同國際條約依個籌碼,幾困難我地都會打依條戰線。

幸運地,經過香港人過去四個月努力,再加上7月大家託付俾我地嘅資金支持,英國戰線漸見曙光

最後,攬炒團隊深信國際本土雙戰線上,無論中共下一步棋係點,香港人都有能力反制。

唔理佢推咩緊急法、蒙面法,歷史上暴政必亡,再撐落去,我地就會贏。

光復香港,時代革命
寧化飛灰,不作浮塵
IF WE BURN, YOU BURN WITH US.

正牌攬炒Channel
https://t.me/StirFryChannel
攬炒
支持攬炒巴
攬炒
搶like!!!!
多謝攬炒巴
炒b來了我帶路
攬炒團
#請廣傳

香港人俾政府恰到上心口!
「反蒙面法」有機會聽日立埋
如果你連三罷公投都唔表態
你 註定輸一世!

公投截止日期:10月11日中午12點

The Government treats all HongKongers as nothing and they also want to pass the anti-mask law to tackle protesters.
It is time for us to speak up! Let’s give your opinion on performing general strike.

Deadline: 11 Oct 2019 1200 HKT

http://bit.ly/2nWkSyo
IF WE BURN, YOU BURN WITH US.
攬炒巴
港共配合港人攬炒期望!
英國戰線
攬炒巴
我要攬炒
支持阿
我要攬炒
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞