救健仔個邱義士原來讀緊博士

2175 回覆
8672 Like 32 Dislike
我認我係自私撚
幾個月前我真係諗住個個移民算.係班後生仔陰公, 愛莫能助
鬼叫佢地日日上深圳玩, 飲喜茶

呢幾個月0既事根本日日都0係度一把一把咁屌緊我

我覺得香港充滿希望
respect!
五毛分化撚
參加啲conference已經係理由
求鳩其報個conference就得,睇死法庭啲人都唔撚識分是咪野雞
有connection的話咪去外國大學做visit/present
其實唔難

難在法庭批唔批
多謝你
[國際戰線] 翻譯香港人既故事俾外國人聽
https://lih.kg/1616277

「We Are HKers我地係香港人」希望透過網站同各大社交平台,將香港人既故事、感受同對未來的盼望宣揚開去,等大家都知道香港係一個充滿活力既地方,而唔同背景既香港人亦正正因為對呢個家既熱愛而聯繫起來。

Website: https://www.wearehkers.com/
TG: @wearehkerrs
FB: @hkersweare
Twitter: @hkersweare
Instagram: @hkersweare
Pinterest: @hkersweare
Reddit: u/hkersweare
個撚個本都大好前途,大中學生應該係返學打波溝女睇四仔打飛機,屌你老母而家要捱真槍被打坐監,有條撚樣仲話要趕人出校,屌你老母呢個乜撚野世界
大家唔好忘記佢地嘅勇敢同付出
好心痛
釋放義士呀!!
英雄
無言的感激
手足我一定要佢地還
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞