[突發][有圖]西貢亞視舊廠有房發光

852 回覆
313 Like 90 Dislike
我假膠黎架
係咪要好似如月車站咁講句上緊山準備走佬先夠真
如果係既 我企成4粒鐘都幾抵死
我一路都企車公廟 由渣車巴打到面加一個人都見唔到 得的士飛過同狗聲
番屋企訓好過
我係假膠

巴打有冇多d圖
睇呢個Post要慢慢碌

好廢呀你
早抖啦樓主
柚木巴

突然心寒一寒

柚木巴到而家仲係一個迷
睇呢個Post要慢慢碌

好廢呀你

咁想企到幾時?
見到有光就入去都唔知話你大膽定on9好
我假膠黎架
我一路都企車公廟 由渣車巴打到面加一個人都見唔到 得的士飛過同狗聲
番屋企訓好過
我係假膠

咁你企係到做乜?你又唔入去,又無巴打話要黎,等咩?

手仔呢

pm我

How

驚自爆

手仔呀
仆你個街 亞視嚟嘅喂

正想咁講
你Data 長期都得一兩格真係Up 到相
我假膠黎架
番屋企訓好過
我係假膠

自己一個半夜三更係山卡啦地方行黎行去2個幾鐘
我假膠黎架
番屋企訓好過
我係假膠

係囉
lm
解釋左點解快8個字先啦 係咁講較快左15分鐘
live左
屌樓主係唔係路o架 上水回應下都好啦
(Show Blocked User - Sumption)
咪撚狂貼啦屌你老母
解釋左點解快8個字先啦 係咁講較快左15分鐘

解咩釋呀....佢就係想你留意快左
比個方法你証明自己唔係假膠
用你枝柑桔倒轉放喺地下低炒用亞視做背景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞