全民帶豬嘴前線靜坐

33 回覆
1 Like 63 Dislike
[集思廣益]

如果我地冚家(當有五千人)帶豬嘴坐/企喺防線前面咩都唔做 點睇?

放TG我地有豬嘴,我地唔郁班狗又唔可以制服/開槍

就唔信佢拉曬5000人?

忽發奇想,拋磚引玉,大家點睇🤮

最後祝願所有狗全部死清光,解散警隊。願榮光歸香港。
又佔中2.0?
咪玩啦真係會拉哂咁多人
On9 同200萬人一齊去自首有咩分別
屌你老母 由重覆雨傘既錯?
叫手足上去被人拉 被人打都唔好還手?

BLOCKED
出現了!
雨傘的愛與和平, 合作被捕
POPO好開心拉晒你地非法集結
但如果佢地開始拉第一個就會亂
On9 是但拉十個 你賠啊?
雨傘全部人無準備無豬嘴,Popo一放催淚彈就四散。依家日日tg放題,出得黎都習慣曬啦講真。

你坐喺度佢夠膽打9你?十萬個記者影住,就算打唔通打曬5000個?就算佢拉係咪5000人非法集結拉曬?

坐喺度只要唔走一路有人坐唔通佢塔曬翻狗屋咩

最後話左集思廣益,唔鍾意唔洗咁嘅大家都係想煲底見姐
傻的嗎?一陣當你活吧咁打
Hit and Run 先係皇道
on9
On撚9
不推文
push。passive aggressive。but it might hurt your lungs and respiratory system. TG is supposed to be used to disperse crowds. Maybe just sit with no gear until they fire TG.
大家比樓主表演完覺得ok咪跟
on9仔 單機啦你老母臭閪
直接block得 你老未第一個po仲要不知所謂
唔好玩啦 開實彈打人都合理化 狗大哥表示狗下屬冇做錯
拉你靜坐有壓力???
嘩,你邊間上網公司?延遲咗四五年喎
當你真心唔係搞事認真答
5千人佢地打唔哂既 針住一百個黎打都夠金 跟手被自殺

諗下野先出POST
花式自首?
講埋啲廢話,然後戴返頂頭盔話集思廣益,大家唔洗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞