[黑警死全家] LA Lakers 反送中黑警死全家777落地獄討論區 157

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
赤柱見
可能隨時收皮
好高興係度同大家屌過廢老屌過狗
如果光復到香港
湖人未來30年冇冠都得

光復香港,時代革命。
大家加油
願以廢老無冠換榮光歸香港
The Lakers have signed guard David Stockton, son of Hall of Famer John Stockton.
已經懷屌條廢老的日子
估唔到連你都支持 Rondo 後備
我覺很 McGee > Howard
上年冇人姐,我之後都撑呀禿
今季個正選另外4個都出名防守勁,又有AD猴搶板,占做少好多野,希望佢可以留力進攻打返好d高效率d
今季LBJ 玩AST mode..都夠..
有AD dh12 mcgee kuz kcp................
你咪撚傾囉
咩都係打先知架啦
jeanie 敢stand with Hong Kong
我飛去俾佢屌
失業撚死開
留名
就算唔計 Howard 係 locker room 定時炸彈呢樣
條友每年都話今季會生性
Howard 勁過 McGee 嘅地方係得分能力同籃版
正選有 Lebron + AD,呢兩樣反而無咁重要

今年呢個陣,尤其係無左 Cousins,好需要個有 Lonzo skillset 嘅 PG
推快攻 + 防守 + weak side secondary playmaker
Rubio 貴到
Pelinka發聲未
請不要冒充我謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞