林志偉:行政長官可以發出宵禁令或宣布任何地區為禁區

525 回覆
542 Like 192 Dislike
有冇人起佢底?
收嗲啦,低級犬務人員
誰大誰惡誰正確
真警務處長
其實呢條友守邊區,有無上過前線?似乎佢間警署都無俾人圍過
屌埋黨鐵啦,無全線停哂
屌埋巴士啦,竟然繼續載暴徒
屌哂重開門做生意果啲商場舖頭啦,重敢俾暴徒入去休息
[我有野講]咪撚再唱歌叫口號[入黎睇下自己衰咩]
https://lih.kg/1612280
快d 宵禁

利申 焦土
根據《公務員守則》,公務員必須保持政治中立,不論本身的政治信念為何,公務員必須對在任的行政長官及政府完全忠誠,並須竭盡所能地履行職務,不得受本身的政治信念支配或影響。公務員表達自己的意見時,應確保有關意見不會引致與其本身職務有利益衝突,或可能令人認為有損其在執行職務時不偏不倚和政治中立的重要原則。公務員須時刻確保他們的行為不會妨礙他們以專業、公正的態度執行職務。

https://www.info.gov.hk/gia/general/201908/03/P2019080300763.htm
大量
我餐餐食公仔麵都陪你癲ar, gogogo
好吖,金鐘,中環,上環,星期一致五成為禁區

佢真係有人拍心口話佢知,而家佢揸旗咁
垃圾散仔
林狗..................
呢個爛痔閪依家褲閪樣,得戚到洋洋得意、時刻瘋語連篇
林志偉唔會收手.........
覺得個小朋友無事即刻爭取使用用槍是別無選擇

似乎相當有可疑
如果佢手握重要機密(e.g. 可能係前線部隊有幾多人係混入)導致佢所以講野咁大聲,可以命令上司,什至可以係佢去北京而唔係一哥去
林志偉話要立緊急法,今日就話好快經緊急法立蒙面法,條友之前屌一屌張建宗就即刻淆底,可能呢條友先係真正大佬,幕後有非常強力背景人士撐腰,唔好再當佢係散仔王咁簡單
誰大誰惡誰正確
呢個低級雜差會成撚日以為自己係大軍閥
北角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞