ninetys咖啡店扮黃 草菅人命(代友PO)

97 回覆
118 Like 1 Dislike
有冇report番比ig同web個啲黃藍list!
要杯葛啦
Bruno Koo 古天朗,係以前台北 Artista Perfectto 咖啡店嘅股東之一

Artista Perfectto 台北店暫停營業,班老闆返嚟香港開店之後,呢個人無再出現過喺老闆們嘅 post 度,開業嘅相都無佢,開業時嘅相老闆有講而家有幾多個老闆,都無計佢,估計佢同香港店無關(香港店老闆真黃,又罷工又去機場和你塞)

喺差唔多時間,呢個 Bruno Koo 喺灣仔開左呢間 Ninety’s,但接受媒體訪問嘅時候經常提起自己係台北 Artista Perfectto 嘅老闆之一

以上資料大家 search 都會睇到
AP 台北 同 香港 各有 fb page
Bruno Koo 呢個人名加 AP 店名 search 就會有訪問

作為 AP 同 Ninetys 嘅客人,喺我認到 Ninetys 訪問入面條友係 前 AP 老闆但香港店無佢份但佢係咁提 AP 之後,我就再無幫襯過 Ninetys 喇
大家入去同老細打個招呼
https://www.facebook.com/ninetysconcept/
push
Dklm 藍扮黃衰撚過低級藍
敢撐唔敢認 幫推
扮黃

冇啲尊嚴
收得皮
無撚錯
一撚定要抵制d藍扮黃
打手post
push
垃撚圾
幫襯佢死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞