[多圖+求助]女友淘寶買練習逼我做⋯

131 回覆
117 Like 9 Dislike

我想知本野係咩名 想買

你唔係買俾條仔做啊

唔係 我想整蠱人
有預感我女朋友會買依個逼我做
on9
見你上次完全唔覆仲以為你俾女朋友發現咗
你女朋友吸引你既地方究竟係咩 夠傻?
感謝你對我的愛護,會花心思為我準備食物,以填補我胃中的空虛感。但我將那團啡色物的照片上載到連登,又給巴打們共嘗,希望日後你能繼續為我準備更多的食物。
笑死
你咁乖照做都真係on撚9

講得出呢句都係無女友,你唔明架啦
見你上次完全唔覆仲以為你俾女朋友發現咗
你女朋友吸引你既地方究竟係咩 夠傻?

我係東京街頭遇到佢
一見就覺得佢好特別、好純、好靚
初頭追佢,佢都無咩點理我
覺得佢好神秘
之後成功拎到電話
仲做埋女友
先知中伏
感謝你對我的愛護,會花心思為我準備食物,以填補我胃中的空虛感。但我將那團啡色物的照片上載到連登,又給巴打們共嘗,希望日後你能繼續為我準備更多的食物。

完成,多謝巴打

完成,多謝巴打

係唔可以呃自己條女

係唔可以呃自己條女

無呃,只係隱瞞
巴打一直玩命
最近網媒好鐘意上嚟搵科
屌你老母
我女朋友一見到呢個post就即刻上淘寶淘比我做
故事提供(嗌交原因):

早幾日同朋友飲野
湯左唔知發生咩事嘅時候
俾條蛋散影左相擺左上fb,tag埋
隔離有條女同我攬頭攬頸
(由細識到大,之後佢去左第度食洋腸)

當我醒嘅時候,見到啲通知
已經知GG左,即刻狗衝上去毀滅證據
完事仲wtsapp左句「早晨」俾女友
佢仲覆:「😊早晨bb」

以為大步檻過⋯屌佢老母!
邊撚個Sylvia sd左張相俾女友睇
佢一收工即刻踩上我到
最後人無事,但魚缸爆左)

爸絲打幫幫忙

魚缸爆左
巴打一直玩命
最近網媒好鐘意上嚟搵科

又唔係殺人放火

完成,多謝巴打

你確定想要更多食物?
連線錯左成半喎

你確定想要更多食物?

自己煮囉
乜又係你呀巴打
連線錯左成半喎

我撚識咩
你識又唔幫人
乜又係你呀巴打

藥箱巴
上次mk見到你
連線錯左成半喎

我撚識咩
你識又唔幫人

1你對我的感情 堅貞不渝海枯石爛
2 correct
3 correct
4 correct
5 correct
6我生氣或不開心時 一定會哄你直到你開心為止
7當我失眠時 徹夜陪伴你幫你數羊
8對你來說最重畏的是 你永遠是對的
9在我血拼時 積極付款多加鼓勵
10我在做面膜時 提供方法並以身試法

綜合素質試題做錯哂wo
連線錯左成半喎

我撚識咩
你識又唔幫人

1你對我的感情 堅貞不渝海枯石爛
2 correct
3 correct
4 correct
5 correct
6我生氣或不開心時 一定會哄你直到你開心為止
7當我失眠時 徹夜陪伴你幫你數羊
8對你來說最重畏的是 你永遠是對的
9在我血拼時 積極付款多加鼓勵
10我在做面膜時 提供方法並以身試法

即係我得4分
多謝非絲巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞