如果荃灣個手足救唔翻,大家會點

210 回覆
261 Like 30 Dislike
唔係咁容易入架。佢會用生命受威恊黎打。
救唔救得返,黑警都係做錯咗

唔會因為救得返就放過佢哋
接放學
其實輸5起都有好多嘢做到 輸5起都可以發夢 只要你早少少走又或者好似手足咁講 幫勇武租sh、scott channel 我輸5起都照發夢 講真 有得贏 邊個想輸
你好似後悔咁啵?
頂你
殺死黑警係可接受,殺死佢全家係合格
二轉
工照返
馬照跑
舞照跳
黨鐵照搭
元氣照排
tvb照睇
黑狗一隻都冇事
唔會再有底線,見一隻打一隻
死唔死
聽日都一樣大把人坐黨鐵番工番學
大家終於知道和理非既荒謬之處
佢地會幫手屌黑警,讚前線做得好
但要佢地幫手揸春袋,佢地永遠唔肯行多一步
形成既客觀效果係咩? 不斷叫前線加油,響無足夠backup情況下對抗黑警,而自己上facebook/IG打氣
變相鼓勵前線送頭,但無實質得益
唔係想分化,但事實個效果就係咁
血債血償
狗竇唔洗要
大家知點做
禍必及...
我知大家好嬲
打字小心D
大家都明點做
香港不再安全 唔係今日開始
暗黑時代早就開始
人都未死晌度諗人救唔番要做乜你係咪過份左啲?
國際壓力完全去晒港共 中共
有細路的和理非 會去到臨界點 一下爆發出黎
今日殺得一個 他日會殺埋自己仔女
10月2號,全民三罷,多區開花,武裝起義!
一早講過殺警,由撕紙休班狗開始。
撕紙休班恐怖分子 -> 黃咗嘅臥底。(呢兩個兵種比較容易落手)。

同埋請團結,打恐怖分子就要10打1,解除武裝。
恐怖分子一度地方每次只會部署約200-300人。

仲有唔該,用火魔法時唔好分散嚟掟。
分散嚟掟嘅話火勢一定唔夠大,唔夠殺傷力阻嚇力。

等班恐怖分子衝過嚟時,再一次連環2-30個咁掟,要瞄準人。
掟完就要走人,唔好戀戰。

以下圖片僅供參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞