《終極軍師》勇武請入,十一「六區佔領政府部門」

296 回覆
739 Like 8 Dislike
終於到國殤日,發下夢先

聽日,我地真香港人要再次正面面對政權同狗

點解係「正面面對」?

因為今次我地要做到更多,真升級。簡單而言,唔好只係玩跑步比賽我地要有個攻擊目標

六區分散,警力自然分散,如果有埋目標去進攻,狗狗一定係被動個個
亦不難推斷,聽日狗狗暴力會無上限即係開真槍都唔出奇

為左避免大規模損傷,我地一定要升級?

簡單而言,我地「暫定/影響」歌舞昇平既日子

我地有千幾個義士比人拉左,無數隻手腳同眼。
如果每次都係上前線,扔下野,跟住快步走佬,留低跑得慢既人比人拉,之後無限憤怒就係我地既戰略

咁只可以講,我地無可能係全球最大暴政下做到咩野

但,我都唔想手足自殺/ 送頭,其中一個折衷方案就係「佔領政府 任何 部門」

搞其他部門有咩用,係咪想和里非割遮?

係架,所有野都無用,所以我地就咩都唔做?

記住,你地比人拉左之後,係會比人當condom架

呢句好難聽,但現實唔係咁咩?

我由69開始發夢,中間有離開香港,但每次番到黎都係上前線。但我無比人拉,只係因為我淆底,跑得快,好彩無仆街。我「唔覺得好型,我覺得好撚醜呀!

三個月過去,改變左咩野?

有無聽過身邊人同你講「過一排就無事?」
有無聽過身邊人同你講「法治仲係度,遲d會清算狗架啦」
有無聽過身邊人同你講「搵夠就走?」
有無聽過身邊人同你講「快d借錢移民?」

前線既你,有無覺得目標模糊?有無覺得大家對比7月,玩既成份高左好多?

佔領 政府部門 可能無咩改變,但會敲響 最後既鍾聲

呢個只係我就住6區開花作既簡易be water 戰略。

因為政府部門,細至康民處既運動場,大至ICAC都可以係目標,而且有目標性攻擊,班狗先會有顧忌,減低傷害

我唔同意任何人犯法亦唔鼓勵,但我拒絕低頭做順民。

我可以比人拉,比人打,什至比人雞姦。但我真係想
光復香港,時代革命

香港人,係時候開turbo 啦

願榮光歸香港
9月1日所有偽勇武既唔該企番後面 同散開小小
聽日出去前睇左先
來自CSD職員既提醒
https://lih.kg/1603297

你班勇武手足,同我聽住,有部份前線手足認識我地,之前幾場戰役我地合作過,最初有人以為我地係鬼,詳細唔多講,我地係一班受過專業防暴訓練懲教署職員,之前已經係現場教過大家,如何組織防線同攻擊防暴,之前都有唔少進步,但今日我地冇出現,你地表現太差,中要咁多比人拉,我好心痛..
我地人手有限,身份問題,冇可能次次出現,我係度比些少資訊大家,希望大家務必share同發輝得好D
1.速龍都係人,佢地咩住咁重裝備同蒙面先至令信心大增,但大家留意下佢地人手一定唔夠手足多,只要大家穩固防線,只要佢地一跑出嚟,手足唔走向前攻,先用人火同磚頭攻,再快速向前推進, 趁機會足幾個差人抬去自己方向,呢個時候繼續用磚頭攻擊,同時向差人方向口射洗潔精地下,務別令佢地仆街,最重要立即除佢哋面具,之後私了..佢地以後就會驚..
2.佩槍唔係向上蚊,而係向內45度角向前推,大家明點做😁
3.如果執到警槍,同佢地玩過遊戲,逐粒子彈唔小心跌落坑渠,洗手間,包保玩殘佢地...
4.咁黑仔有狗用槍指你,可行情況試下用1秒用長竹,或雨傘打佢手同向上..
5如果打狗,唔該搵手足集中打腳,上半身有盾牌你打係冇用,要傷腳同關節先有足,以上除左增強攻擊同防護能力之外,就係要令到狗驚,你要記住佢地都係人,唔係超人...
6.哨兵必須去遠少少,手足唔好集足一個地方,必須快速移動,不停向唔同地方攻擊,切斷差人增援,攻擊完立即走人,玩殘班狗..
7.盡量引班狗去橋下,用高空方式攻擊..
最後10.1見,大家努力
一班CSD職員上

推 目標好重要
勁推
終於有目標喇
掘磚嘅你哋...點解唔一人一罐可樂?
https://lih.kg/1603698
不了
現場決定
國慶咁大件事 緊係要約埋建制議員賀佢老母
https://lih.kg/1605409
非前線 買唔到/起豬咀既入嚟
https://lih.kg/1605471
兄弟爬山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞