聲優愛好[53]若手男聲優 安田陸矢

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
聽講八王子個live 成個一階都係派比fc
styleshop 派個d位已經係2階
生日會的話
1-8行 英文勁行 1-三十幾列
我諗1-8行全部都係會員
下下坐最前已經難
岩先申請左會藉 準備聽日去銀行進貢
香港fans 唔望佢記得我
黎緊佢自己既live都坐最前幾行就心足了
聽講八王子個live 成個一階都係派比fc
styleshop 派個d位已經係2階
生日會的話
1-8行 英文勁多行 1-三十幾列
我諗1-8行全部都係會員
好似話仲有0行
最前個行全部狂熱級
不過數字已經好近睇得好清楚

Btw 持票好似就可以優先買之後特別追加
睇下有冇機會去埋
應該有留住全券既就得有得去 唔另外收錢

今次佢賭命唔delay 已經比人屌死 個特別公演仲收錢就真係等比人屌爆
不過睇佢幾時再攪 應該都最近 最近都趕唔切再去
唔係仲有張上半場飛未用
伊藤美來:「從好的意義上請使用各種各樣的我吧」
https://hkacger.com/archives/92704/

一直覺得夏織team攝影師同造型師好勁,點解次次d相都影得咁靚
有得飛真好窮撚得個恨字
要記得你去幾次就會記得 唔記得你你去晒都唔會記得
都廿三歲人 講下咸濕野 合理

寺川千春
池田一般社員
日本而家唔係可以唔改姓咩
事實婚姻先可以唔改
戶籍護照呢啲官方文件仲係要夫婦同姓
原來係咁 我記得之前好似話打官司 仲以為近年開始可以唔駛改都得
果時打個論點好似係 跟夫姓 男女不平等

之後判 話只係同姓冇規定一定要跟夫姓
啱啱睇,原來同外國人結都一樣可以保留自己姓

當日本人和外國人跨國聯姻時卻不適用《民法》第 750條的規定,跨國婚姻當事人能以原本各自的姓氏「別姓」結婚。如果跨國婚姻當事人希望「夫妻同姓」的話,只要根據《戶籍法》第 107條第 2項提出申請,跨國夫婦在戶籍上的姓氏就能相同
好用
19 20號可以同美来睇bang dream戲
不過返左香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞