[你點影的]新屋嶺高清相

661 回覆
2285 Like 25 Dislike
鳩硬sir分身
屌你真係集中營
仆街黑警
唔該尊重少少!!我睇左好多次啦你放大張圖睇清楚ok?
我只係想盡快令其他巴絲見到,你地一路抹黑?mon post mon咁勤力?

而家係講緊發現人類屍體唔係靈體!
Ching 你冷靜少少,洗個面番嚟再望吓幅相啦......
個P牌唔知佢真心定乜鳩
係咁係到帶風向當人傻仔
仲好此思話人MON POST 抹黑
請善用起底功能 小心fake news黨
你係咪食左屎呀
https://lihkg.com/thread/1587796/page/4
「小知識」新屋嶺知多啲

裏面有齊點樣去新屋嶺的資料,
有心嘅巴打一齊去探吓路

喺恐龍坑用望遠鏡可以睇倒新屋嶺,亦係航拍嘅最佳起點

一早已經預謀有招一日會監禁大量香港人,物色一個遠離巿區,近邊區禁區嘅隱蔽,而且難以進入嘅位置,支共用心真係好毒辣。

我比較咗吓歷年嘅衛星圍。

2002年9月嘅時候,五個監倉之中,右邊(西邊,我張圖上下掉轉咗)嘅兩個倉係較矮嘅。因為照片模糊,我唔肯定有冇監示塔:

2002年12月開始拆咗兩個倉重建(唔肯定係 AB 倉,定 DE 倉,知道嘅手足補充吓)

2003年2月重建仍在進行中

2004年至 2009 年之間搵唔倒清楚嘅衛星圖

2010年重建後嘅拘留營,右邊嘅兩個倉變成同其它倉一樣咁高。
而兩個監示塔(紅色圓圈)亦清晰可見。

我唔肯定呢個只係一般嘅維修重建,定係有目的嘅改建。

諗返 2002-03 年發生咩事。當年除咗有 SARS,仲有葉劉強推廿三條國家安全法,2003年71大約有五十萬人遊行反對廿三條立法。當然呢個係咪巧合定係揣測,就要大家再 fact check 吓啦。
捉ii既?
希望大家追尋真相,
但係唔好再廢 up 乜嘢靈體。
邊個再講靈異嘢,見一個 block 一個。
快過鳩硬Sir 出手
你點影的
好心寒
集中營
隻貓係好重要嘅證人,想辦法救佢出來

同新疆嗰啲集中營一樣
https://www.youtube.com/watch?v=6L4FeaJ5tnY
警訊講新屋嶺,7分鐘開始。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞