珍寶電腦大家唔洗再幫襯

138 回覆
348 Like 8 Dislike
噉國慶post係邊條柒頭諗出嚟呀?
既然老細咁戇鳩,你都重想幫佢講好說話
我唔係幫老細講好說話 係幫老闆娘姐,我只係講返我見到既野想講唔係你地諗既藍店姐 屌示威者屌後生仔果啲說話我做左咁耐一句都無聽過 反而因為上面我經歷果啲野我覺得唔係藍店,你地要屌都屌出post果個公關啦 我見到你地因為一個宣傳post話佢係藍店 所以先上黎講返背後你地唔知既野 就好似吉野家單野咁 個公關係黃既開左post黎個靚抽獅子狗之後俾高層炒左,對比返呢單野 都唔敢肯定個公關係咪藍立場所以自己諗個愛國理由promote
咁你都唔開個公關名
自己就係你公司上身啦
你仲有咩好不滿
咁你都唔開個公關名
就係你公司上身啦
你仲有咩好不滿
其實大時大節呢d優惠都有架啦
可能係開post個公關on9又冇諗過d人咁敏感
我女朋友屋企人間公司明明係黃既又比人話藍
可能都係有小小無心之失 但佢地都有捐錢比612
比人話藍之後生意差左好多
希望大家fc清楚先
呢排都知近排有d黃店無啦啦比人話藍
所以比人裝修
呢d時勢更加要有判斷力
你同大陸叫nba炒人有咩分別
成班職員大大聲自稱藍店 有講有笑 👀 算吧啦
你自己睇我回樓主咩先出聲啦

樓主賴一個隱形"公關"出錯
話唔關珍寶同佢老闆立場事

是但搵個透明人食死貓就想當無事發生
我先叫佢比個"公關名"黎
佢咪講左公關 即係個老細囉

興祝國慶係個老細打既

個老細即係等於間鋪囉

即係唔買係正確

因為你買係俾間鋪賺,即係俾老細賺

其實好多鋪頭唔知自己d 客係黃絲,又真係幾戇鳩

有邊間賣notebook嘅會喺黃店?
樓主係#104死賴老闆 老闆娘外
仲有個"隱形公關"
叫我地唔好亂屌人
叫我地屌返個"隱形公關"

而且, 呢d舖有無另外請個公關返黎管fb 戶口
就大家心照啦

另外 事後都係刪post保平安
隔咁耐咩公開回應都唔見

3C1J 少左條J了
其實咁細間鋪都唔會有啲咩專業公關
加上其實都係想搵個原因推下優惠
只係呢個時候比較敏感無心之失
事後都即刻del post
真係愛國愛港就唔會del
咁講喇
如果佢個post 去到10 月 10
咁都可以話兩個國慶慶祝哂

又或者道歉聲明又好點都好
del 完post 扮冇事發生係網絡世界係唔work 嘅
屌你老母 平少少都唔幫襯你
唔係珍寶砌唔會少一忽肉
一齊支持飛馬(未知佢咩立場)
我係樓主,公你老母咩。
大家記住唔好幫襯珍寶去幫襯其他舖頭
最撚憎人彈出彈入,明明藍為左做生意立即變黃,咁先係最無恥。好早之前經過你珍寶門市睇價已經見到佢前面櫃台插哂D*中國國旗*響度,護旗手呢D咁ON9野都做撚埋,同我講成間公司大部份係黃? 咪好廢up啦,成個旺電就算黃金都冇人做D咁ON9既野, 唔係瀨共真係冇人信囉! 利申冇影相,唔信可以問下呢位自稱珍寶既諼主犬FC下。

利申:以後唔會再幫襯

中國國旗

護旗手
仲講緊你地本身都唔憂做,使乜上黎澄清係無心第一日就補飛啦,你地FB日日比人追擊都冇回應過一句,你地當時表態話中立都可能幫襯下,家下買料比多幾百蚊人賺下送埋貨算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞