和理非集會完場千其唔好搭巴士!

457 回覆
522 Like 17 Dislike
依家無晒法治 就算捉到有裝 佢可以憑咩捉人 持有呢啲裝備唔係犯法
和理非更加要俾狗搜 浪費警力同時幫勇武走
其實九點幾已經搜車,果陣不反對通知書未過。持有單張、著黑衫其實完全合法,點解要自我審查?

集會比人腰斬左點解唔係憤怒係驚到跑走?
冇gear係身, 最多炒吓牌拍吓片, 坐巴士犯法呀?
正一冇嘢搵嘢搞, 就係想散佈白色恐怖, 嚇吓D和理非唔敢再出嚟.

就算有gear, 你告得D乜? 又告得幾多個? 咪又係坐48小時放返出嚟, 之後仲可以玩踢保.

下次試吓勇武散場前將D gear交晒俾D中老年的和理非, 仲要係50歲以上D阿叔阿姐, 一人帶一件gear走, 有人攞頭盔, 有人攞mask, 然後成班大叔大姐一齊去坐巴士, 佢可以告D乜? 唔俾阿叔攞件記念品返屋企擺呀?

一次再出嚟, 大叔大姐就將D gear交返畀物資站再派過, 以後連裝都唔駛棄.
http://www.barcaferry.com/store/barcastore_index.html
西灣河10點幾仲有船, 如果太遲走唔到, 可以BOOK 間K房 訓教
咬鳩又點?
我明無人想48,我都會驚,但係如果你明知告唔入既(無暴動、無得告非法集結),咁又驚咩野?

自稱和理非cover真勇武既手足都唔願付呢d風險?唔係針對巴打你,係想同全部人講,大家再唔變真係會輸架啦,勇武買少見少,好多gear都唔係一句話買返就買得。

個個連長遮都唔帶出街,勇武除左自己帶可以旨意邊個?
真係純靠嚇,本身仲會新屋嶺,而家打都要就住(仍然係錯係犯法的)。和理非既大家勇敢d。
我係和理非
着黑衫真係完全唔驚
搜我仲好,咩都無帶可以拖住班狗buy time
屌 黑衫怕咩比佢搜
和理非而家係要出黎幫勇武擋
搜到佢唔想搜
點解要驚 和理非有咩好驚
咁樣都驚仲點樣幫香港爭取民主
我最多都係得件爛鬼黑tee同口罩
最擔心啲勇武番唔到屋企
啱啱搭船係尖嘴坐巴士走到 沿途冇狗
呢度搵到好多同我諗同一樣野嘅人
去迪卡儂$24買頂帽
去uniqlo買條黑色長褲
你都可以幫到手
Agger
全民Gear啦
當個個都有,就無需要再驚搜到
啲人拗咁耐
係因為佢地有嘢想做
所以諗咗去勇武自保嗰邊
講真如果純粹和理非行完唱首歌就散
邊有咁多嘢傾
其實乜車都唔撘得
真係只能行返屋企
想清楚點解佢地要逐個逐個影大頭相

依家鄰國講緊所有人做任何嘢,即使買電話卡都要面部認證,天網系統已經建立!

咁你想下佢地唯一欠嘅係邊度地方嘅人,無相關資料?無錯,就係香港!

依家佢就同你逐個逐個收集,逐個逐個完善個資料庫,咁香港之前裝落嘅鏡頭就有用了。定係你依家仲覺得香港警察同內地的公安資料唔會互通?

點解一直叫大家保護好個人面部資料,看過CCTVB條片嘅人,記得嘅話,個天網系統係分析你面部輪廓,跟住按比例推算你係邊個。即係到時哪怕大家帶口罩都無用,因為會根據你其他部分、輪廓隔著口罩分析出來。

大家,可以的話,唔該唔好俾人影大頭,行嘅時候,和理非都好,唔該留意有無人刻意影大頭,保護手足,都保護自己。女仔,長頭髮幾熱都好,唔該放頭髮唔好露耳仔,耳都係可分析的!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞