AKB48本家討論區#47 BigOneGirlS/BOMB封面岡田奈々&村山彩希

1001 回覆
2 Like 8 Dislike
https://www.facebook.com/1513361392210912/posts/2462987853914923?sfns=mo
現場冇goods賣但有碟賣
送poster同生寫

不過張poster個設計同冇設計冇咩分別...
呢個設計我用PowerPoint都整到啦
求其屋企用photoshop都整到
週邊都冇係咩玩法,送個垃圾年曆有咩用
好似上年柏木黎呃下錢,整福袋,賺週邊錢而家可以直接入場唔使咁早去
真係hea到,唱1000台幣係咪都夠用了,2日1夜
睇你咩玩法嘅啫
如果順便周圍行吓飲飲食食搭吓車俾吓入場費就好難講
我飛到去都只係0910,我可以有咩做
太hea了
咁妳又真係早左啲喎

照咁睇,台灣場合照生寫呢啲例牌野應該都唔會有啦
應該都係3餐膳夜市咁,星期日臨走前既觀光都唔知有咩好行
做咩唔隨便玩幾日
我星期四過去玩五日
唔啦,要番工,有假留番係日本玩/event仲好
我星期五晚放工去 星期日晚返
星期六日日頭周圍走
就係唔想俾多晚酒店錢先星期六早機到我都係星期日晚走,想知有咩地方好參觀?
我5年冇去過,唔係因為睇Con都唔去台灣
張poster 真心柒 仲要生寫都要抽 想點撚樣

印台紙同公演照片 唔係好難咋
唔係台灣場真係無諗過自己會有踏足台灣既一日
講起柒既生寫又諗起當年香港官店做會員送個張生寫
屌 好似係因為我個名先搞到牙迪尋晚直播單野
Sorry牙迪 搞到你要道歉
日本又買唔到,上海又八國聯軍,有台灣仲唔開緊會都借尿遁買飛
你又做過咩黎
對上一次去台灣 連機場捷運都未有.
btw 只係打算中午食碗牛肉面宵夜寧夏夜市
星期六朝早機去 星期日朝早機番
我浪live個名都係冼迪琦男朋友
其他fans見到我個名之後勁多人都改名做冼迪琦XXX
之後佢叫成班fans一齊去其他成員個直播踩場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞