(有圖)一人做一步,好快解鎖成就

395 回覆
856 Like 7 Dislike
retweet 好簡單,齊齊做!
Twitter 玩落正過fb好多
721 811 831 新屋嶺
唔識英文都可以,覆下台灣朋友同連結下海外反共華人,同支持我地嘅講聲多謝
申請左之後要點
有冇TEMPLATE
Tui
push
TWITTER安全過連登,仲幫你清五毛
pushhhh
巴打 我試到方法啦終於唔知你係咪ios 係既話禁share 然後open in safari 就會用左twitter app開
push
Push
Push 要推上國際陣線
係呀,係咪咁樣做後就一勞永逸?定係每一次都要咁樣做先用到個app???
要每次做 不過好過冇
咁del jor個app都得,既然網頁都差唔多
(呢個係我留cm嘅tenplate,大家歡迎攞去用)
Btw 10.1國殤全黑遊行/六區集會
大家個人行出來&文宣要做野
另外,要將香港抗爭視野帶去有國際使命感既層次,將香港抗爭成為世人既共同任務!!
大家唔好懶 差少少架咋 一人行多一步唔會浪費好多時間 申個ac姐 連登仲難申請啦
https://lihkg.com/thread/1598226/page/1
國際戰線,需要你!少你一個好少!!!快RT!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞