[PS4]Gundam Battle Operation 2 [49] 日本加稅 我都就來冇渣古出撃啦 光復香港

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
切手指未
想全場用妖精做忍術大戰
我都覺
本身都多但近排玩到好似新手咁
位都唔識走要我係咁spam先識陏
有啲重離譜明明嬴緊一千分左右臨尾沖過去送死搞到反輸
完場30秒贏緊 啲人都可以照衝
rank C D都可以理解
A都係咁就真係
其實佢個計分好有問題
就算全場第一但輸都要扣分想點
團隊勝利 > 個人勝利,我認為都合理
但總有D仆街就算Rank A都豬到唔識睇分做人
同埋課金制就一定有賣account呢個情況,所以有Rank A但實際唔係呢個程度嘅人做緊隊友都唔出奇
D輸分達人好假,差500分特登衝上去送頭倒輸連續3次一樣做法
一週年後淪為垃圾驚就係呢班人造成
計分好明顯要按返表現制
團體勝利有額外分加輸就扣2-3分
表現分比重高先公平
打到屎咁贏高分過敗方top
所以我依家都唔打分級戰,少啲勞氣
但佢衰在一個禮拜有兩三日日任係要勝場
禮拜三最衰,要兩場勝利+兩場宇宙
個個星期一定Miss兩場勝利任
岩岩出個時咪係咁
團隊贏輸rival先加1分 團隊輸贏rival好似唔洗輸分
搞到個個都要執雞搶人頭贏rival,起碼自己唔洗扣先

宜家要團隊勝利行先 贏rival當bonus其實已經叫balance
所以我玩快速可以解任又唔洗跌rank
我同意 寧願比人累扣分 都唔想隊友變曬執頭撚...
岩岩好24XX hold係A+到就收手唔再打rating
係宇宙上極都上唔到A+
計分系統其實都真係叫平衡左
係佢宜家show埋綜合排名,輸左但排第一會好嬲姐
我覺得佢係show就學番一代咁戰犯表show晒出黎好過宜家咁
其實係佢計分個方式太簡單
主要計K/D數 變相鼓勵人做收頭狗
佯攻 救援 搶機 放拆炸彈 都要計返相應分啦
兩樣都無乜意義 俾你贏到總分又點?
俾人炸基地十次有八九次都係有個仆街爆完敵人部機唔執手尾
唔理死剩隻人仔 狗衝上前線就係為咗爭多果少少分/輸出
仲未講上面話臨尾30秒衝上去搞到反輸果啲
無論綜合排名定係戰犯表都只係幫呢班雷隊友塗脂抹粉嘅工具嚟咋
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=22693
11月解禁 飛行mode
係地上圖到浮空
GP02
浮空都整得 係唔整水戰地圖
我估仲整緊
地雷
又出海鮮
夏亞!!!你算計我!!!
夏亞!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞