[本土二五仔] 踢爆地區組織「假本土真泛民」真面目

61 回覆
14 Like 6 Dislike
量血壓可以點本土
漂書又可以點本土
有冇人可以話比我知?

你可以話佢地唔係本土嘅.

不過東九呀鄺葆賢呀都係做一樣嘅嘢又唔見你話佢地唔夠本土喎.

陳澤滔公開支持香港獨立,呢班人講過啲乜
鄺葆賢開名支持陳澤滔,呢班人又有冇開名支持梁頌恒

你老味, 見到你個回覆真係火都嚟, 瞓咁多日街, 之後搞咁多嘢, 就係為咗要有新氣象, 唔好又整個政治偶像出嚟等大家去拜, 你老味你而家講到陳澤滔鄺葆賢就做咩都得, 啲新仔出嚟就做乜撚都係有問題, 真係屌你老味咩.
量血壓可以點本土
漂書又可以點本土
有冇人可以話比我知?

你可以話佢地唔係本土嘅.

不過東九呀鄺葆賢呀都係做一樣嘅嘢又唔見你話佢地唔夠本土喎.

陳澤滔公開支持香港獨立,呢班人講過啲乜
鄺葆賢開名支持陳澤滔,呢班人又有冇開名支持梁頌恒

你老味, 見到你個回覆真係火都嚟, 瞓咁多日街, 之後搞咁多嘢, 就係為咗要有新氣象, 唔好又整個政治偶像出嚟等大家去拜, 你老味你而家講到陳澤滔鄺葆賢就做咩都得, 啲新仔出嚟就做乜撚都係有問題, 真係屌你老味咩.

自己睇下啦
連開名屌薯片都唔撚夠膽呀
你旨意班人會支持反水貨反中港融合撐港獨咩

梁天琦一早用分享方式屌柒佢地啦

攞班垃圾啱啱成立嘅post嚟打飛機
真係咁支持,點解之後會有社區前線
一年前一年後咩都唔同晒啦

點解有人咁撚憎佢哋?就係因為佢地變撚咗囉

巴治奧share 佢地D野喎, 照你咁講19巴一定係痴左線???

唔知樓主又會點覆呢?

巴治奧share 佢地D野喎, 照你咁講19巴一定係痴左線???

唔知樓主又會點覆呢?

變喇baggio,一年前一年後咩都唔同晒啦

樓豬係咪要開返個踢爆本土二五仔梁頌恆

巴治奧有名你叫柒巴啦
唔小心做咗柒事有幾出奇
地區組織學人打政治文,講埋啲阿媽係女人嘅嘢,仲要避重就輕唔屌薯片唔屌薯粉,不如唔好出好過啦
黃台仰嗰篇參考價值大好多,起碼唔係啲講咗兩年嘅觀點
成班網軍又出嚟食我,算鳩數吧啦
你哋做過啲咩心知肚明啦
又痴本民青又痴熱狗又痴泛民又痴方國珊,抵比班本土社運人屌

巴治奧有名你叫柒巴啦
唔小心做咗柒事有幾出奇
地區組織學人打政治文,講埋啲阿媽係女人嘅嘢,仲要避重就輕唔屌薯片唔屌薯粉,不如唔好出好過啦
黃台仰嗰篇參考價值大好多,起碼唔係啲講咗兩年嘅觀點

又話要名人認證, 有人認證之後就話"柒巴唔計", 樓主你都真係夠晒無恥.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞