【突發】928-929 全球連線抗極權!925民記發言全文!

1874 回覆
1853 Like 7 Dislike
唔明d鬼佬個腦諗乜中共仲衰撚過nazi,佢地竟然覺得因為nazi字眼會勾起傷痛就應該唔用,有冇政治潔癖得咁緊要第時中共真係比d物理上既傷痛你既話你班on9咪撚喊
如果佢地咁唔想提起納粹, 就更加要文宣講清楚「遠東有個赤納粹」
遊行可以舉
NO MORE APPEASEMENT POLICY TO CHINAZI
表達返世界仲可以做好多嘢去阻止赤納粹
以前Winston Churchill冇人理,但今日每個人都可以成為Winston Churchill

美媒已經幫我地吹哂風香港係企喺自由世界嘅frontline
如果覺得Nazi唔好嘅更加要話俾人知中國就係咁

要話俾人知中國真係納粹,最簡單係用納粹照返中國做緊嘅嘢
猶太人 => 維吾爾人
德意志生存空間 => 中華民族偉大復興
武裝萊茵河區 => 南海造島
捷克斯洛伐克 => 未來台灣??
push

我愛攬炒
持 攬 炒 團 隊
多謝攬抄巴
記得訓多啲 唔好捱壞身體
#AntiTotalitarianism
開咗Twitter未呀
學定點串反極權啦
支持
927 聲援新屋嶺 愛丁堡集會
928港島連儂牆 民陣添馬公園集會
929 全球反極權遊行
930 全港大三罷
101 國殤黑衣日

929前twitter推爆
#929globalmarch
#birdfoldingchallenge
#929GlobalAntiTotalitarianism
tui
攬炒巴
《行動》928 雨傘5週年 集會 yellow object
https://lih.kg/1590313
攬炒巴
我要攬炒
In fry we trust
攬炒巴,如果我地加強番宣傳,論述中國做緊nazi行為,令佢地相信中國會變nazi. 會唔會令佢地較容易接受chinazi

還是我地創造一個字去形容中國呢種獨特既極權行為會令佢地更易接受?
支持攬炒巴
成功之後,就由你親自講
五大訴求 缺一不可
光復香港 時代革命
If we burn, you burn with us!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞