台灣文化大學陸生暴力對待港生

272 回覆
259 Like 3 Dislike
聽日係唔係真係有人去? btw 人在台灣 但大學比唔比 唔係學生既人入去?
突發!!!由於收到各界請求,基於9.29係全球大遊行,唔想影響台灣主要輿論,9.26聲援文化大學暫緩!!!
Push
Push
push
push
各界係邊幾個?可唔可以報下邊個單位?
反暴力啊死暴徒!
點解啲中国人咁鍾意郁手郁腳架!!!!
唔同關注組/組織及唔少在台手足
Pish
天琦:懇請不要被仇恨支配自己
Push啊屌你,咪on99走上去
Push
人係台灣啊記得 警察唔做野再講啦
人地地方嚟
copy 自被推事主fb

[回應不知名來源呼籲勿上文大聲援]
請問各界是哪些各界?輿論是怎樣影響輿論?
從頭到尾,926不要上文大呼籲,只有連登一個留言為來源。
你認為不上文大聲援,就等於令輿論聚焦在929遊行?
一個反極權的運動,不是可以呼籲到人到反極權的遊行嗎?
來文大聲援的人少,是中共開心,狂收中國人錢的文大開心,還是人少可令公義得到彰顯?

善用你的理性思考,不要被亂帶風向。
如果你本來就要上山聲援,請不要因沒證據的風向而不出現,放棄你想聲援的人權自由和公義。

926的活動是小菜,但絕對可為929增添調味。
#929台港大遊行
台灣總統蔡英文回應支那學生打香港學生同拆連儂牆事件
https://lih.kg/1595723
放上YouTube?
問咗受害人先 或者打格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞