沙田有手足畀人拉,20190925凌晨12點半

260 回覆
173 Like 1 Dislike
似係有藍屍/廢老報寸
試下凌晨四五點貼
睇下你班仆街會唔會日日為港為國捱夜睇住有無痴牆因撚住猝死
貼街招米最多比食環罰幾舊,嚇鬼咩🤣
貼下文宣都要被狗爆頭.

927新屋嶺被捕者集會 929 反Chinazi遊行 930三罷 十一賀佢老母揸春袋 831太子恐襲 721元朗恐怖襲擊 811黑警還眼 #星火: 98190979 #民陣: 65499452 我無嘢講 我要見律師 我要去醫院驗傷 我唔會解鎖電話 我唔會簽任何文件
借個位🙏🏻

逐步細節整合post!推到有文宣!https://lih.kg/1592654

新屋嶺 brainstorm

雨傘五週年brainstorm

1.放飛黑氣球

2. 唱國歌 願榮光

3. 揮萬國旗 chinazi旗當然唔少得

4. 摺紙鳥 一齊飛

5. 帶文宣(共慘黨罪證 最好有英文啦)周圍貼

6. 共產黨旗習近平遺照貼滿港島 整條黃泉路比佢!需要順口中英口號!!

7. 全世界搵布蒙眼一分鐘,聲援新疆集中營手足(可能死埋)宣傳埋新屋嶺集中營!同樣要slogan!

8. 全民帶樣黃色野出席舉起,We are not yellow object! 需要英文順口slogan!(btw Twitter呢個meme:https://twitter.com/tomgrundy/status/1176524227710607360?s=21 「yellow object on the ground」)

參與當日每人起碼做三樣

全城大三罷

Brainstorm仲左D咩搶第二日國際頭版

V煞面罩行街

全民黑色衫

黑色紙鳥

黑色氣球

(地點我覺得我地而家拋反個波比政府先,唔比港島就各區,同時和理塞5.0玩大佢)

提議覺得ok or可以再討論幫我推啊P牌推唔郁 推到有文宣!你見個熱門仲係一個行動熱門都冇😭😭D行動都唔好一次出曬,每次唔同分佈黎近幾日會好有image!

友情鏈接 有創意workable嘅idea!

https://lih.kg/1592419

印chinazi啤牌
咩事俾人拉啊
612 721 811 831 新屋嶺
貼牆要去地區gp吹雞搵哨搵人保護呀
Push
推推推推
痴l線
屌你老母 貼牆都打
點解你呢3個月咩都唔知啊
班廢老都on 9
後生大把方法做文宣,我睇佢搣得幾多,停到幾多
屌。。。推呀
香港真係痴撚曬線
你食屎啦
唔係廢老
係有組織咁要十月一前拆晒文宣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞