乃木坂46討論區#019:伊藤まりかっと

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

米谷企C

利申: FF

會唔會二號剌人飛鳥企
me feel到akb show企圖淡化乃團既存在
但睇到呢幕真係笑左
老婆大人
老婆大人

真係好撚正
乜玩d咁既野呀

最好就無C, 奈奈未solo個part就幾個人/大家一齊唱

首歌本身都咁有廢老feel,仲要玩大合唱
月月都殘了

sor...
但睇到呢幕真係笑左

乜玩d咁既野呀

問題係乃團無個solo掂
而且你都識講廢老feel, 搵young一代既唱sayonara肯定唔夾
你是但搵一個廢老頂上又會俾人話畢業在望
所以係死位黎, 冇得補
但睇到呢幕真係笑左

由14th去關島掘掘想lead住禾鳥個勢
到而家俾禾鳥食住個勢
但睇到呢幕真係笑左

咁個名都叫 "AKB" 你咪由佢囉,
話晒都係放係本家碟點都要攞翻個彩嘅,
C都比埋你企咪比翻啲面人囉
乜玩d咁既野呀

問題係乃團無個solo掂
而且你都識講廢老feel, 搵young一代既唱sayonara肯定唔夾
你是但搵一個廢老頂上又會俾人話畢業在望
所以係死位黎, 冇得補

櫻隊solo ok嘅
但睇到呢幕真係笑左

Both QQ
但睇到呢幕真係笑左

到而家俾禾鳥食住個勢

佢年紀又唔係細,空降之後到落under又晒左幾年,將來最多都應該係橋本既地位
但睇到呢幕真係笑左

到而家俾禾鳥食住個勢

重新睇返一次
原來係掘掘豬口誤俾禾鳥說教
原文MK翻譯:

鳥:見到AKB松珠同櫻花響排舞個陣好積極咁同老師講野
掘:唔
鳥:覺得咁樣一齊做野既關係係幾唔錯既
掘:即係阿諛奉承咁樣
鳥:我屌你, 你收爹啦
掘:
但睇到呢幕真係笑左

到而家俾禾鳥食住個勢

重新睇返一次
原來係掘掘豬口誤俾禾鳥說教
原文MK翻譯:

鳥:見到AKB松珠同櫻花響排舞個陣好積極咁同老師講野
掘:唔
鳥:覺得咁樣一齊做野既關係係幾唔錯既
掘:即係阿諛奉承咁樣
鳥:我屌你, 你收爹啦
掘:

心計禾掘逆襲alb
但睇到呢幕真係笑左

要不是坂道 不懂感恩
二十歲, 胸無豐肉

二十歲, 胸無豐肉

比我啜哂
但睇到呢幕真係笑左

要不是坂道 不懂感恩

開始有少少覺得佢係鱷魚頭老襯底
但睇到呢幕真係笑左

Both QQ

躝啦
二十歲, 胸無豐肉

比我啜哂

躝啦
咁窄寶寶行出黎又岩岩好冇撞手

睇到流晒口水

【乃木坂46】飛鳥さんまたしても腋を晒してしまう : 乃木坂46まとめの「ま」 - http://nogizaka46matomenoma.blog.jp/archives/70024627.html
睇到流晒口水

【乃木坂46】飛鳥さんまたしても腋を晒してしまう : 乃木坂46まとめの「ま」 - http://nogizaka46matomenoma.blog.jp/archives/70024627.html

掘睇落又幾似竹內由惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞