用防偷窺貼既巴打入一入

90 回覆
6 Like 10 Dislike
支那仔死撚開啦
引用經典理論,保安越高,服務越差。
我自己就唔會用咗成萬蚊買部iPhone,結果又用放偷窺Mon貼,搞到個mon嘅質素差到接受唔到,呢個真係好反智。
同埋可能生得矮嘅巴打有呢啲需要多啲,基本上我拎手機嘅高度,一般人都望唔到。
高大巴打你搭車唔會坐? 我用11都唔係用緊pro既oled mon, 本身都享受唔到, 而且貼左冇咩好大分別。最大好處防止撚屌𥄫野呀,有時係你比人𥄫左都唔知
試過用防偷窺,睇得好唔舒服好頭暈,無幾耐就換張普通既算
好用?我之前痴過一張睇到我眼都殘埋
用左9日,壽終正寢 其實係所有防窺mon都睇得好辛苦。買完一次知錯就算。希望等技術上改進到唔好傷害到人體先
ip11 有冇介紹
有冇試過belkin個張
初初實唔慣, 我由Xs Max開始用起初都好似暈暈地, 後尾慣咗, 而家Pro Max都係防窺
唔搞啦,成個星期都適應唔到,我又長時間禁手機
咩牌子?
閃麑
未見過
見到買張試下先
防上下應該會幾辛苦wor
我係公司長期放平手機係枱面玩
如果防埋上下 應該會睇唔到野
要考慮清楚
我成日都買防偷窺貼,幾好用呀,唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞