[以子之矛] 我設計左一副啤牌專用黎打藍絲廢老,唔識打牌都識玩

404 回覆
674 Like 8 Dislike
唔係割席 但大家要小心
幫對家宣傳?
藍到黑
垃圾
其實我一早已經解釋過
不過可以再重覆一次

澄清
有部份巴打提出,內容糢糊,
由藍絲角度可以有唔同解讀。
首先講聲唔好意思先,都多謝手足提出,
其實呢堆貼圖我創作嘅目的其實唔係作文宣之用,
所以如果唔係針對性回應一個事件 的確會有可能引起誤會。
其實我本身係方便做比自己用黎回應一D重覆又重覆嘅答案,
所以如果文宣巴打想引用,建議可以用黎回應特定事件,
(例如示威者比人影到好暴力果時)
而唔建議冇頭冇尾放出,
不過都好多謝大家有心,貼到四圍都係
我見到都好感動 !
推Post及借位宣傳下
新產品:連登書籤

八大分類方便追POSt
我地用trello整左個連登精華post集合
將即日重要、高質既討論post集合埋一齊、帶番上水
除左可以將沉左底但重要既post拎番出黎之外,都可以避免帶風向既情況
每幾個鐘update一次,有興趣既巴絲可以bookmark左佢,或者下載這trello app,方便追.
link:https://trello.com/b/IRrY8V1N/反送中lihkg-portal
明白巴打有心

竟然咁多手足都鍾意用你套啤牌痴牆
我建議不如你做套針對痴牆而整既內容
因為咁樣先可以有野取代而家呢套「未夠完美」既第一代啤牌
btw感謝巴打用心
跪左
屌我發覺好需要有英文版,俾啲外國人同埋外媒用
小弟英文好差
我都係,有冇英文好嘅巴絲幫手?
Facebook玩好好用,大家快D黎玩
https://www.facebook.com/1752588091683119/posts/2438162619792326?sfns=mo

「你都差唔多死啦,仲咁多嘢講!」

不如加埋呢句?
用嚟覆廢老一流
今日一個記者會多左好多新句子
巴打諗住replace 舊嗰啲定點
呢幾日好沉重 可能出一般文宣
Tui
屌你 好高汁 收藏備用
巴打幾時有現貨,好想買
有冇sticker?
但廢老藍絲見到可能好認同
新增咗幾個職業!大家過來推,人人有工開!
【突破革命樽頸攻略2.0】和理勇加到21個職業,人人有工開!
https://lih.kg/1638056
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞